Co si ještě můžeš přečíst?

Líbání se

Ocitám se tváří v tvář. Jemu. Pomotal mi hlavu a najednou na mě hledí. Z očí do očí. Upřeně. Láskyplně. Vždyť po tom jsem toužila. Chytám jemným dotekem jeho tvář. Chci ho políbit. Líbá mě. Rozpouštím se. Létám. 

Buší mi srdce, cítím vzrušení. Jeho dotek ve mně vzbouzí víc. Je krásný. Vášnivý. Dotýká se mě. Ležím na jeho těle a cítím jeho teplo. Cítím vzrušení. Svlékám ho. On svléká mě. Toužíme po sobě navzájem. Hladí mi holá záda, prohlíží si mé tělo. Upřeně mu hledím do očí, políbím ho na krk, na klíční kost, na hruď. Na rty. Sladký polibek. Toužíme po sobě, cítím to.  Chci tě. Vyslovili jsme naráz ~. Země se zachvěla. To přece nemůže být možné. On a já. Postel. My. Nemám nic jiného v hlavě, jen tento moment, pro který vyloženě hořím. Jsem šťastná, moje touhy se naplňují. Zavřu oči a políbím ho. Otvírám oči a zjišťuji, že to byl pouhopouhý sen. 


Občas mám kreativní myšlenky, co na to říkáte? :-) 

Komentáře

  1. Tak krásně napsané, až jsem zasnila a na konci, že to byl jen sen! To už mi nedělej :D

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherně napsané 😍 mohla by si psát povídky ☺️

    OdpovědětVymazat
  3. Souhlasím, měla bys psát povídky a myslím, že bys je i mohla vydat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děvčátka, to vám mnohokrát děkuji, to je moc milý :-)

      Vymazat
  4. Opravdu nádherně napsané!!! Úplně jsem se do toho vžila. Je to krásný. ❤️❤️ A nakonci se dočtu, že to je sakra jen sen??!! 🙏🏻😀 Napiš knihu. ❤️

    OdpovědětVymazat
  5. Dle fotky to určitě pouhý sen nebyl <3 Umíš strašně krásně psát. Pamatuju si, že podobné úryvky jsi už kdysi psala na starém blogu :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  6. Píšeš úžasně! Napiš prosím knihu :) moc ráda si ji přečtu <3

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to si napsala naprosto skvěle, plné touhy a emocí! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Nádherně napsané, dokonalý prožitek, jen to uvědomění si na konci, že to je jen sen by mě v realitě asi opravdu naštvalo. :D Krásné! :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥