Co si ještě můžeš přečíst?

Home Tour /1/

Slíbila jsem články ohledně bydlení, a jelikož jsme na začátku září konečně převzali klíče od bytu, tak se dostáváme k jádru věci. Článek jsem měla v plánu napsat mnohem dřív, ale bohužel jsem časově vytížená jak nikdy. Chci to vzít trochu postupně, hezky od začátku.

Naší podmínkou bylo, že chceme zcela prázdný byt, až na kuchyň, kterou si ponecháme. Byt jsme přebrali s veškerými potřebnými informacemi a těšili se na práci. Nejprve jsme se s přítelem dohodli na barvách do všech místností, a teprve potom jeli na větší nákup. Koupili jsme toho opravdu hodně, protože jsme seškrabovali zdi, štukovali a malovali. O seškrabování se mi bude i zdát, ovšem malování už bylo příjemnější. Nejvíc nám pomáhal můj tatínek. To, že peníze lítají vzduchem vám asi říkat nemusím, ale i tak se snažíme hledat levnější alternativy. 


Na bytě pracujeme čtrnáct dní a to v kuse. Když nepracuji v práci, tak pracuji na bytě. Opravdu jsem se vůbec nezastavila (bohužel i můj cvičící režim šel do kopru), ale baví mě to! Pomalu se blížíme do cíle, ale ještě dost nás toho čeká. Momentálně máme v plánu instalatéra na montáž záchodu a řešíme podlahu do obýváku. Podlahy jsou zatím nejhorší část... nemůžeme se shodnout a trochu v tom tápeme, ale pomalu a jistě děláme pokroky.


Mimo jiné máme natřená všechna topení a momentálně zápasím s hledáním garnýžů, rolet, parapetů, záclon a závěsů. Všechno několikrát přeměřuji a není to sranda. (Snažím se fotit, abych vám měla co ukázat, ale povětšinou na to zapomenu, jak jsem zaneprázdněná). 

Máme dokonce hotovou prací místnost, šatnu, kuchyni i ložnici. Samozřejmě je toho na práci ještě dost, ale tím, že nemáme žádný nábytek, tak stěhování by bylo rychlé a věci by se daly jednoduše uschovat.

Tohle bylo menší shrnutí, ale jinak budou články s každou místností zvlášť, abych vás mohla se vším obeznámit a třeba inspirovat. Stěhovat se máme v plánu do konce září, ačkoliv všechno zdaleka hotové nebude. Budeme spát jen na matraci, jelikož se budou dělat podlahy a mnoho věcí se bude dělat ve volných chvílích.

Budu ráda za každou reakci a snad se vám tyto články budou líbit. 

Komentáře

  1. Těším se na další fotky a moc závidím! ♥️😁

    OdpovědětVymazat
  2. Tak paráda, že máte konečně klíče od nového bytu a můžete začít s rekonstrukcí 🙂. Ať vám to jde hezky od ruky 🤗. Už teď se těším na další články, tenhle typ článku ohledně zařizování atd. mám moc ráda 🙈.

    OdpovědětVymazat
  3. Velká gratulace k novému bytu! Musí to být hodně náročné. Posílám spoustu sil ❤️ těším se na další články. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Paráda, tak to máte před sebou orpavdu velký projekt! Líbí se mi nadšení se kterým k tomu přistupujete a moc se těším na další články v podobném duchu!

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkně se to rýsuje, asi taky postní nějakou tu rekonstrukci

    OdpovědětVymazat
  6. Těším se na další články! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Úplně vím, jak se teď cítíš. :D My dělali rekonstrukci v březnu a když jsem nebyla v práci, byla jsem na bytě a makala s taťkou. Je to šílené, ale stojí to za to! Moc vám držím palce a ať je vše podle plánu. :))

    OdpovědětVymazat
  8. Ale pěkně jste se do toho opřeli, rekonstrukce bytu není sranda, chápu :). Ať se dál hezky daří a těším se na další články :). Neboj, spaní na matraci se dá, taky jsme tak asi 3 měsíce spali, než jsme sehnali nějakou postel :D.

    OdpovědětVymazat
  9. No tak tohle jsou přesně články mého gusta, už se nemohu dočkat na další :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tak přeji hodně sil, protože od bráchů vím, jak je těžké pracovat zároveň v práci a zároveň na bytě (v jejich případě na barácích).. :) Nakonec byt bude stát za to. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ani si nedokážu představit, jak to bude náročné. No, těším se na inspiraci! A jste fakt dobří, že jste se do toho dali, takhle si to celé předělat. Držím vám palce :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  12. Super, těším se na další články :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  13. To je náhodou super, že si takhle děláte sami! Jasně, že to je a bude náročné, ale zase to má něco do sebe. Tyhle články mě moc baví, takže doufám, že v tom budeš pokračovat!

    OdpovědětVymazat
  14. Super! Som veľmi zvedavá na ďalšie články! :)

    Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥