Co si ještě můžeš přečíst?

Jaký byl můj měsíc květen?

Další měsíc je za námi a já nechápu, jak je možné, že ten čas takhle letí. Květen byl příjemný měsíc, a hlavně jsem cestovala. Situace se konečně zlepšuje a pomalu se rozvolňuje, takže se toho snažím využít. 

Jak jsem již zmínila, květen byl měsícem cestování. Měla jsem dovolenou a plán byl společně s přáteli vycestovat na Moravu. Bohužel situace nám to neumožnila, tak jsme vymysleli náhradní plán. Vyrazili jsme do Krkonoš na Stezku korunami stromů a do ZOO Dvůr Králové. 

Stezka sama o sobě zajímavá. Seznámíte se s okolní přírodou. Ovšem od výhledu si nic neslibujte. Žádná sláva. Zoo byla krásná. Všude bylo minimum lidí, a o to víc si to člověk užije. Zoologické zahrady mám ráda, ale tím, že pavilóny byly zavřené, tak to zase tak super nebylo, protože některá zvířata jsme neviděli.

Další den jsme navštívili Prahu a konkrétně Muzeum fantastických iluzí. Když jsem viděla některé fotky, tak jsem si říkala, že tam taky chci. Byla to zábava a minimum lidí, což bylo skvělé, když si člověk chtěl pořídit fotky. Kdybyste toto místo chtěli navštívit, určitě mrkněte na Slevomat, je tam levnější vstupné. 

Co se týče mé cesty hubnutí, tak tento měsíc to dosti vázlo. Byla jsem línější, ale naštěstí se váha drží. Ona taková menší pauza nejspíš přijít musí. Teď se do toho snažím zase dostat, protože chci ještě pár kil shodit. A po roce se konečně dostaneme do posilovny, takže se ohromně těším. 

Taky jsme navštívili rozhlednu, vytáhli kola, navštívili Mělník a vydali se na stezku, o které byl minulý článek. Sama sebe jsem překvapila svou fyzičkou, jak se zlepšila. To bude tím běháním. Na kole jsem vyjela kopec (fakt kopec!), a to na dvojku, žádná jednička (protože mi nefunguje :D). Před rokem bych to nevyjela, to vím moc dobře, protože jsem to kolo do kopce tlačila. 


Mám jednu velkou novinu, o kterou se s vámi zatím ještě nepodělím, ale už teď mohu prozradit, že další článek se té novinky bude týkat. Zaslouží si to vlastní článek, nikoliv jen pár vět. Už teď můžete v komentářích tipovat, čeho se bude týkat. 

To byl můj měsíc květen. A jaký byl ten váš? 

Komentáře

  1. Fotky z muzea jsem viděla na tvém instagramu, hodně mě zaujaly. Díky za tip :)
    Jsem moc ráda, že jsou vidět výsledky, jsi skvělá! Moc ti fandím :)
    Zkusím tipovat - budete se stěhovat, nebo zásnuby? Jsem zvědavá :D těším se na další článek :)
    Stihli jste toho hodně, užijte si červen :*
    Leník

    OdpovědětVymazat
  2. Do muzea iluzí se také chystáme 😊, na Stezce korunami stromů jsem byla, ale souhlasím s tebou, výhled nic moc 😕. Tipuji, že další článek bude o tom, že se budete stěhovat 🙈

    OdpovědětVymazat
  3. To múzeum vyzerá zaujímavo. Ja som bola v anglicku v múzeu rekordov a to bola pecka

    RESPECT COCO CHANEL

    OdpovědětVymazat
  4. tak u mě to byl pravý opak :D v květnu jsem žádný výlet nestihla, ale červen bude jiný :)

    jinak to muzeum vypadá úžasně, láká mě to... tak uvidíme, jestli manžel bude chtít :D a ta fyzička je super, člověk vidí svůj posun a má z toho radost :)

    OdpovědětVymazat
  5. Teď už je to všechno veselejší, když se rozvolnilo, je potřeba toho využít a radovat se z toho, že můžem! :)

    OdpovědětVymazat
  6. To muzeum mě podle tvých fotek na insta strašně zaujalo a doufám, že se tam někdy podívám! A na novinku se moc těším, avšak vůbec nevím co tipnout :O

    OdpovědětVymazat
  7. Stěhování, svatba, mimčo :D něco z toho??? Jinak v Zoo JSEM TAKÉ BYLA, je nádherná.

    Somemthingbykate

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to je super, že jsi měla takový cestovatelský měsíc :) Těším se na tu novinku! :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  9. Do muzea fantastických iluzí se s přítelem také chystáme, stejně tak do ZOO Dvůr Králové - dlouho jsme tam nebyli. Měla si moc pěkný a aktivní měsíc, což je super! :)

    OdpovědětVymazat
  10. To je krásné, skvělý květen! Taky jsem nadšená z toho krásného počasí a výletů, hned je člověku lépe. A souhlasím, šíleně to utíká, skoro půlka roku za námi :O

    OdpovědětVymazat
  11. Na Stezku v korunách stromů mám také v plánu letos vyrazit, určitě takový výlet stojí za to! :) Měla jsi moc hezký květen. :))

    OdpovědětVymazat
  12. Moc krásný jsi měla květen :) Mě se v půlce obnovila škola a začaly zkoušky, takže u mě žádná sláva :D navíc na začátku měsíce jsem si byla ještě vytrhnout moudrák... Ale byli jsme aspoň na našem prvním letošním výletě, tak jsem měla radost :) Jinak Ti to na fotkách moc sluší!! Ani mi nepřijde, že bys potřebovala něco zhubnout :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥