Co si ještě můžeš přečíst?

Jaký byl můj měsíc duben?

Další měsíc uplynul jako voda a já vám jej shrnu v článku. Chtěla jsem napsat, že se neodehrálo nic výjimečného, ale nebyla by to pravda, protože každý den je výjimečný. 

Možná si pamatujete, že jsem se zúčastnila charitativních akcí, o kterých byl i článek. Tyto akce už skončily a celkem jsem naběhala čtyřicet dva kilometrů. Jsem na sebe pyšná, že jsem pohybem pomáhala sobě, ale i druhým. Bylo to motivující. Najednou měl člověk o důvod víc vyběhnout. Přemýšlím, že se ještě zúčastním akce na měsíc květen. Běh mi přirostl k srdci a neskutečně mě baví. Obzvlášť ty pocity po sportu. Ta hrdost.

Duben je ten měsíc, kdy se mi podařilo splnit své novoroční předsevzetí - zhubnout pět kilogramů. Takže ano! Opravdu jde toto předsevzetí splnit, aniž by skončilo po pár dnech (zkušenost). Jsem o to víc pyšná a doteď nechápu, že se to opravdu stalo. Nakonec nekončím, chtěla bych ještě shodit dalších pět.  

Produktivní jsem nebyla jenom doma, ale i zde na blogu. Ačkoliv se to nezdá, produktivita byla větší než jindy. Články jsem měla sepsané zavčasu a díky tomu mohly vycházet častěji. Především byly nápady. Jeden den si potřebuji sednout a sepsat si, o čem bych v následujících dnech chtěla psát. Ráda bych, aby vás mé články bavily a zajímaly. Make-up to nebude, nebojte. 

Přečetla jsem tři knihy. Jasně, není to moc, ale jsem spokojená. Jednalo se o: ,,Porodní sestra z Osvětimi - Magda Knedler, Mengeleho děvče - Viola Stern Fischerová a Veronika Homolová, Věřit znovu - Mona Kasten".

S přítelem jsme využili situace a vyjeli za okres. Navštívili příbuzné a užili si rodinných oslav. Na jedné proběhly i zásnuby, ale ne moje. Krásná to chvíle. Měla jsem na krajíčku a to nebyly ani moje. Haha.

Vytáhla jsem kolo a je nejvyšší čas vytáhnout i brusle. O víkend bych ráda vyrazila, tak snad mi počasí bude přát. Jezdíte taky na kole nebo na bruslích?  

Tohle byl můj měsíc duben v kratší verzi. Nechci psát dlouhé články, ty málokdo čte. Jsem zvědavá, co přinese nový měsíc. Tímto vám chci popřát krásný 1. Máj. Lásky čas. A nechť je tento měsíc ještě krásnější než předešlý.


Komentáře

  1. Tobě taky krásný 1. Máj :) Běh mi teda k srdci nepřirostl :D Radši chodím s pejskem rychlou chůzí a často na kopec nad vesnici, tak si aspoň trošku máknu do kopečka a trénuju na dovolenou :)) Na kole ani na bruslích jsem už dlouho nebyla, na brusle bych šla ráda, ale všude tahám s sebou pejska a bojím se, že by z toho byl karambol :D Možná ho někdy dám hlídat babičce a vyrazím. Jinak velká gratulace ke splnění předsevzetí! Jsi fakt dobrá :) Já bych chtěla shodit ještě tak 10-15kg.

    OdpovědětVymazat
  2. Jsi šikovná, že jsi to nevzdala a bojovala dál a stále bojuješ, jen tak dál, držím palce 🤗🍀. 42 km je hodně slušný, to bych vůbec neuběhla 😅. Musím teda říct, že zrovna běh mě nikdy nelákal, ale kdybych měla ujít takovou vzdálenost pěšky, bylo by to pro mě určitě příjemnější 😀. Ale tím, že každý den lítám s hafíkem venku, máme taky pár slušných km v nohách. Na kole a bruslích už ani nepamatuju, kdy jsem byla naposledy 😄🙈.

    OdpovědětVymazat
  3. 42 kilometrů je úžasné! Hrozně ti s hubnutím fandím a vždy jsem ráda, když přidáš příspěvek/příběh na IG ohledně běhání a hubnutí, jsi moc šikovná! <3 Zásnuby musely být krásný zážitek. Určitě se taky dočkáš :) chtěla bys svatbu? :)
    Na kolečkových bruslích už jsem nestála ani nepamatuji, ale na kole jezdím, je to super :).
    Také Ti přeji krásný květen plný úspěchů <3!
    Leník

    OdpovědětVymazat
  4. Hubnutí se ti opravdu povedlo na jedničku, gratuluji! Hodně mě motivuješ na Instagramu, jelikož tvé výsledky jsou inspirující a skloubit práci, pohyb a stravu je někdy náročné. :) Kolo mám také ráda, ale letos se mi ještě nepodařilo vyjet. :) Měj hezký květen!

    OdpovědětVymazat
  5. to je úžasné :) přeji, ať se daří dále :) my bychom chtěli letos s manželem si koupit nová kola a začít zase jezdit, ale brusle moc v lásce nemám :D vlastním, ale raději dělám, že je nemám :D :D

    na články se těším :)

    OdpovědětVymazat
  6. Koukám, že s charitativními běhy se roztrhl pytel, také mám ve svém okolí pár lidiček, kteří běhají. A já jim všem moc fandím, je to skvělý počin :).

    OdpovědětVymazat
  7. Hezky jsi to napsala, jak je každý den vyjímečný. Je to tak, že se nám zdá, jak se nic nemění, ale při detailnějším pohledu zpět se toho pořád děje dost.
    Jsi šikulka a držím palce s dalším hubnoucím cílem!

    OdpovědětVymazat
  8. Také jsem se v dubnu zúčastnila jednoho běhu pro šelmy do bioparku Štít :) skončila jsem ve své kategorii 12 z 37, tak mám ze sebe fakt radost. Moc gratuluju ke shozeným kilům a věřím, že zvládneš i těch dalších 5, když jsi už zvládla tyto <3

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě těší, že ses taky zapojila do nějaké akce :-) A děkuji moc! :-)

      Vymazat
  9. Gratuluji ke splněnému cíli! A s během máš můj obdiv, nikdy jsem mu na chuť nepřišla :D Co se týče blogu, tak taky jsem si připravila hodně článků, takže to se pak publikuje jedna báseň :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tak to je skvělé, že se ti podařilo už tolik zhubnout, jsi skvělá! :) Já na brusle chodím ráda, před pár týdny jsem si jedny koupila i sem do Brna :) Na kole jsem hodně jezdila dřív, ale do Brna jsem si ho ještě nepřevezla :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  11. Pěkný článek a ráda bych popřála hezký první Máj, ale bohužel je už za námi. :) Porodní sestru mám v plánu si přečíst. Snad se k ní brzy dostanu a budu mít dostatek času na četbu.

    Somethinghibgbykate

    OdpovědětVymazat
  12. Já ti tak moc fandím Jani, jsi moje inspirace a vždycky, když jdu ven běhat, tak si na tebe vzpomenu!:D Jsi neskutečná:)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥