Co si ještě můžeš přečíst?

Objevy z BENU lékárny

Byla mi nabídnuta jednorázová spolupráce s BENU lékárnou. Jsem nadšená, jelikož se jedná o kosmetiku, a to je něco, co člověk potřebuje pořád. Hlavně chvíli trvá, než objevíte něco, co vám opravdu vyhovuje a jste s tím spokojeni. V celém článku vám produkty představím. 

Vybírala jsem hlavně věci, které potřebuji. A nechala jsem si čas na jejich vyzkoušení, abych vám mohla předat svoje hodnocení. Sepsala jsem pouze ty produkty, se kterými jsme spokojená. 

Prvním produktem je vysoce vyživující krém na ruce z kategorie péče o tělo od VICHY. Já si na krémy vyloženě potrpím. Ať už na ruce, nohy nebo obličej. Zvolila jsem krém na ruce, protože v práci používám dezinfekci víc, než je zdrávo a ruce si myji taky několikrát denně. Tím pádem moje ruce trpí. Praskají a jsou vysušené. Opět jsem vyzkoušela několik krémů, ale nikdy jsem nebyla tak spokojená, abych si řekla: ,,Tak tohle je on!" S tímto jsem to řekla. Krém má příjemnou konzistenci i vůni (i kolegyně chválila!). Krásně se rozmaže a ruce vydrží hebké i po umytí. Možná je to i tím, že si většinou kupuji levnější krémy, a proto nejsem spokojená. Občas je potřeba zainvestovat. 

Druhým produktem je deodorant ve spreji. Je pravda, že já ty deodoranty nijak neřeším. Prostě vezmu ten, který mi voní. Teď jsem vzala fyziologický deodorant od značky LA ROCHE-POSAY, který přináší komfort a svěžest. Přípravek osvěžuje a zklidňuje, nezanechává skvrny na oblečení a snadno se vstřebává, účinkuje blahodárně. Nevysušuje a nedráždí, tudíž je vhodný i pro extrémně citlivou pokožku. Pokožka zůstane svěží, jemná, hydratovaná a voňavá. Jsem mile překvapena. Po vyzkoušení jsem poznala hned, že jde o kvalitnější deodorant. Těžko se mi to popisuje, ale vím jistě, že jiný už používat nebudu. 

Pleťová maska od VICHY - Minéral 89. Miluji pleťové masky a kupuji si všechny možné. Tento typ masek mi vyhovuje nejvíce. Nemůžu říct, že je nejlepší, protože mi všechny přijdou na jedno brdo, ale je pravda, že tato splnila svůj účel. Krásně mi hydratovala pleť. Cítila jsem se jako znovuzrozená. A tohle je ten nejlepší způsob, jak chvíli zrelaxovat, takže doporučuji i jako dárek. 

Jsem za tuto zkušenost ráda. Na BENU lékárna jsem kupovala i dárky k Vánocům a objevila make-up od VICHY, který si nemůžu vynachválit. 

Nakupujete taky na BENU lékárna? 

Komentáře

  1. Ke spolupráci Ti moc gratuluju Jani ♥ Je super, že jsi našla nějaké produkty, které Ti vyhovují :) Já jsem si tam teda vybrala samé dobrůtky :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  2. Spolupráce je super. lehce závidím :D :)
    Jinak já na Vichy slyšela, jak pozitivní, tak i negativní, tak nvůbec nevím no, ale je fakt, že člověk si prostě musí kosmetiku vyzkoušet a pak se uvidí, zda mu sedí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám od VICHY i make-up a používám jej už několik let. Je fakt skvělý :-) U mě VICHY zatím samý dobrý :-)

      Vymazat
  3. Krásný článek!
    Nejvíc mě zaujala ta pleťová maska, ty já mám hrozně ráda a ráda zkouším všechny možné druhy 🤩
    Zrovna včera jsem si objednala také krémy na ruce, které si vychvalovala kamarádka, vždy jí je z UK vozím, tak jsem na ně zvědavá, také mám dost zničené ruce 😩

    OdpovědětVymazat
  4. Benu lekárne máme na slovensku tiež ale veľmi nich nenakupujem. Určite radšej ako v Dr. Max ale preferujem nesieťové lekárne. Zaujala ma Weleda Lip butter. Poznám Skin food na ruky ale tento výrobok mojej pozornosti unikol. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ta pleťová maska mě láká, jsem na ně ujetá :D Kosmetiku většinou beru po drogerkach nebo z Notina:)

    OdpovědětVymazat
  6. Vybrala si si moc pekné kúsky. Mňa už dlho láka balzam na pery od Weledy. Ich skin food radu mám moc rada a by som práve vyskúšala aj ten balzam.

    xxAlexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  7. Popravdě jsem si nikdy v lékárně kosmetiku nekupovala, a ani do Benu moc nechodím, každopádně značku Weleda chci už delší dobu vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  8. přiznám se, že vůbec Benu lékárnu neznám a také jsem ještě kosmetiku v lékárně nekupovala, je super že jsi spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  9. Super! Musím zkusit nějaké produkty i z lékárny, ne jen z drogerie. :D Přiznám se ale, že v BENU jsem ještě nic nekupovala... :)

    OdpovědětVymazat
  10. Vichy je skvělá kosmetika a celkově kosmetice z lékárny důvěřuji. :) Benu máme v Kauflandu, takže nakupuji tam také, ale spíše léky.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem ke kosmetice z lékárny ještě nedospěla, ale některé produkty bych také ráda vyzkoušela :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  12. Všechny značky znám, avšak nic z uvedeného jsem nezkoušela. Já nejraději nakupuji kosmetiku v Dr. Max :)

    OdpovědětVymazat
  13. Spolupráce s Benu je super, skvělá příležitost! Ani jsem netušila, že prodávají produkty od Weledy. :))

    OdpovědětVymazat
  14. Spolupráce se vždy hodí a je to fajn! :) Taky jsem měla jednu spolupráci, akorát šlo o oblečení, měla jsem zájem o pokračování, ale oni to vzali jako jednorázovku :D
    VICHY je jistě dobrá značka, ale nemám s ní moc zkušeností. Dostala jsem akorát krém na obličej, ale ještě jsem ho nevyzkoušela, protože ještě zdělávám jeden jiný předchozí :D Krému na ruce mám taky přemnoho :D
    Já mám deodorant ve spreji už strašně dlouho, ale víc mi vyhovují takový ty kuličkový, takže ho mám dál ... :D Ať přípravky dobře slouží :)
    A trošku závidím spolupráci :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥