Co si ještě můžeš přečíst?

Jaký byl můj měsíc březen?

Ráda bych se s vámi podělila o některé maličkosti, a proto shrnu rovnou celý měsíc březen. Zrovna v tomto měsíce se toho stalo více než dost. Momenty a radosti, na které jsem pyšná a za které jsem vděčná. 


Nejdříve začnu pohybem a hubnutím. Jak jsem na tom? Mám dole tři kila. Pro mě je to velký úspěch, protože se mi ještě nikdy zhubnout nepodařilo. Pravdou je, že poslední týden jsem pohybu nevěnovala moc pozornosti, proto jsem se rozhodla makat deset dní v kuse. Jakmile zvládnu první dva dny, tak se vyhecuji i k těm dalším, protože to nechci vzdát. Je to pro mě taková forma motivace. A taky se musím přiznat, ale moje PMS si tento měsíc vybrala daň. Čokoládu i brambůrky. Haha. 

Největší výzvu, kterou jsem si pro tento měsíc stanovila, bylo uběhnout deset kilometrů. Jo, zvládla jsem to hned v prvním týdnu, a dokonce jsem pokořila rekord a další den uběhla dvanáct. Nechápu. Jsem na sebe opravdu pyšná. Stejně tak jsem se zaregistrovala do charitativního běhu Kapky naděje (od dubna začínám) a do charitativní události Pohybem pro Nomii (už jsem začala). Držte palce. 

Také jsem si objednala menstruační kalhoty, takže až je budu mít odzkoušené, sepíšu o nich článek. A bohužel neskončilo to jen u kalhotek. Tento měsíc jsem měla utrácivou a nakupovala jsem i oblečení a nějaké jarní dekorace. 

Tento rok intenzivně sjíždím inzeráty ohledně prodeje domů i bytů. A taky řeším prodej bytu na konci druhé strany republiky. Naštěstí máme skvělého realitního makléře, ale stejně je to běh na dlouhou trať. Řešíme to už od začátku roku a do května ještě řešit budeme. Opravdu žádná sranda. 

A to nejkrásnější a  katastrofální nakonec. S přítelem jsme oslavili tříleté výročí našeho vztahu. Nejvíc nás mrzelo, že ani nikam nemůžeme vyrazit. Udělali jsme si to příjemné alespoň doma. Vyzdobili jsme si ložnici, objednali pizzu, byli na procházce, připili si a pak přijel švagr kvůli potopě v kuchyni. Stěhovali jsme pomalu celou kuchyň, abychom se dostali k těsnění, kde to kapalo. Naštěstí to dobře dopadlo. 

A to nejkrásnější a nejlepší nakonec? Je nádherné jarní počasí a já sedím venku na dvorku a píši tento článek. Pociťuji vděčnost a vstřebávám tu sluneční energii. Dobíjím se. 

A jaký byl váš měsíc březen? 

Komentáře

  1. Pokaždé, když vidím na IG tvůj příspěvek o běhu, mám velikou radost, jsi opravdu dobrá a moc ti držím palce! :) <3
    Moc gratuluji k tříletému vztahu! Měli jste krásnou výzdobu :)
    Jejda, taková kalamita :( to mě mrzí. Hlavně, že už je všechno OK.
    Březen jsem neměla moc zajímavý, spíše monotónní. Bohužel mi onemocněl koník, ale naštěstí už je v pořádku, tak jsem ráda :). Snažím se pravidelně běhat. Někdy (hlavně, když je špatné počasí) se mi hrozně nechce :D, ale pak mám radost, že se překonám :)
    Přeji ti krásné jaro! Těším se na další články :)
    Leník

    OdpovědětVymazat
  2. Březen byl i pro mě velmi utrácecí měsíc :D Právě ještě koukám na pár věcí, které bych si přála, ale už nechci utrácet, když jsem si to slíbila. Stejně to ale nedodržím, však příští týden je stejně výplata :D
    Jinak to vypadá, že jsi měla krásný měsíc a že jsi toho hodně stihla, obdivuji ten běh. Já také ráda běhám, ale jen když je tepleji, takže jsem byla naposledy asi loni v létě, ale zase doma denně cvičím, pohyb je prostě super a mentálně mi velmi pomáhá.
    Hodně štěstí s bytem i během!

    OdpovědětVymazat
  3. Psala jsem ti to už na Instagram, ale za to běhání tě neskutečně obdivuju. Sama dám maximálne 2,5 km a ještě mám pocit, že umřu :D S tím sjížděním inzerátů na prodej bytů a domů to máme stejně, zrovna s přítelem řešíme tenhle velký krok a nemůžu se dočkat, až budem ve svým. Přeju hodně štěstí, ať se něco super objeví!:)

    OdpovědětVymazat
  4. ten pohyb je super, hlavně aby ses cítila dobře :) jinak za sebe kalhoty jen a jen doporučuji, snad budeš mít též kladnou zkušenost :) a gratuluji k výročí, krásné :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jéé, no tak to ráda čtu :) Je to krásné, tříleté výročí! S tím během tě obdivuju. Já jsem se rozhodla, že kromě každodenního cvičení (zatím jsem pořád nevynechala ani jeden den, vždy si dám aspoň nějakou krátké video, když mám energii, tak i něco těžšího) budu chodit na procházky do kopečka za vesnicí. I pejsek si to užívá :) Docela se zadýchávám, takže doufám, že když budu chodit do kopečka pravidelně, tak se to zlepší :) Jinak já mám teda dole jen asi 2,5 kg a docela mě to štve, ze začátku jsem zhubla 2 kg za krátkou dobu a pak se to zaseklo. Ale věřím, že se to zase "rozběhne" :) Hlavně to nevzdát! Cítím, že mám více svalů, pevnější tělo, tak možná je to i těmi svaly... Jinak teda přeju, aby byl duben suprový :)

    OdpovědětVymazat
  6. Myslím, že to byl vydařený měsíc!
    Moc tě obdivuju s tím běháním. Kdysi (tak dva tři roky zpátky) jsem byla docela slušný běžec, těch 10 kiláčků jsem pokořila, ale najednou mě to přestalo bavit a už jsem se k tomu nevrátila. Mnohem víc miluju třeba tancování nebo kickboxing (nebo procházky..), ale teď najednou všichni běhají a musím říct, že se mi po tom docela stýská!

    OdpovědětVymazat
  7. Ano, slunce taky vítám dokořán otevřenou náručí! Dává si letos načas a o to větší absťák už asi všichni máme :-) Máš tedy pořádně plný program, tak snad se všechny ty velké věci co nejdřív podaří uzavřít. A charitativní běhy znějí moc krásně, budu do nich (a nejen do nich) držet palce :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělá práce s hubnutím a máš můj obdiv za ten běh, to bych nikdy neuběhla :D
    My s přítelem v říjnu oslavili pět let a taky jsme bohužel nikam nemohli jít :/

    OdpovědětVymazat
  9. Oh, úplne cítim to slniečko z tohoto článku, ktoré svietilo keď si písala. Musím povedať, že toto počasie mi robí neskutočnú radosť. To s tým behom ma veľmi motivovalo. Už dlho rozmýšľam, že by som tomu dala opäť šancu. Vždy keď idem na prechádzku a vidím ako všetci okolo mňa behajú, tak mám chuť behať aj ja:D
    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
  10. Já jsem taky tento měsíc víc utrácela, hlavně za oblečení a kosmetikou, holt to někdy všechno dojde nebo skončí v koši na jednou, takže pak mám zase dlouhé období sucha 😅

    OdpovědětVymazat
  11. Gratuluju k tříletému výročí :) To je krásné, že už jste spolu tak dlouho a přeji spoustu dalších spokojených let! :)
    Můj březen byl takový rychlý, snažila jsem se zaměřit na sebe, začít se víc hýbat a hledat si práci :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  12. Koronový :( I na mě už došlo, takže jsme skoro celý březen byli s přítelem v karanténě. Také mi začala škola, tak to bylo nepříjemné, když mi nebylo dobře. Jinak jsem se snažila si něco vyrobit, hrozně mi to chybí :) Moc gratuluji k výročí ♥ My ho budeme slavit za pár dní a také se bavíme, jak to provedeme :D Doufám, že bude článek o menstruačních kalhotkách, sama po nich pokukuju. Začala jsem pomalu s pohybem a teda obdivuji Tě za 12 km! Já teď uběhla 7km a myslela jsem, že asi umřu :D A to už nějakou dobu běhám.

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  13. Jsem moc ráda, že si taky měla krásný březen! U mě tomu nebylo jinak.😍 Za ten běh tě moc obdivuju, já překonala minulý týden hranici 7 kilometrů a taky jsem z toho měla neskutečnou radost! Desítka je můj velký cíl, ale snažím se jít pomaličku, aby mě to neotrávilo.😁 Z tvého článku sálá krásná spokojenost a láska, krásně se četl.😍

    OdpovědětVymazat
  14. Tvá cesta s hubnutím mě inspiruje i na Instagramu, vždycky mě nakopneš jít něco dělat! :D :) Skvělé, že jsi zhubla 3 kila, držím ti i nadále palce a k výročí moc gratuluji! :))

    OdpovědětVymazat
  15. Moc ti gratuluji k hubnutí, když jde vidět výsledek, je to pak krásná motivace a člověka to nakopne. A o se týče menstruačních kalhotek také jsem o nic přemýšlela, ale nějak jsem se nemohla rozhodnout budu moc ráda poté za recenzi ♥

    OdpovědětVymazat
  16. Moc gratuluji k hubnut. Já začala k poslednímu týdnu v březnu cvičit, i když mi to přerušila PMS. Moje cvičení je si osobně myslím na dobré cestě i když PMS si vybrala daň v podobě 2 čokolád. Upřímně tě obdivuji za to běhání, já bych to nedala a to především kvůli mým kolenům. Pro mě je největší výzvou právě to, že jsem se dokopala začít cvičit. Mám dvě velké motivaci, proč jsem vlastně začala. U mě se taky tento měsíc utrácelo. Jo ty menstruační kalhotky bych taky chtěla zkusit. Při hledání přeji hodně štěstí, ať něco super objevíš. Gratuluji také k tříletému výročí s přítelem. Jo to krásné počasí si myslím, že všechny nás dobilo a zlepšilo nám alespoň trochu náladu. A můj březen? Konečně jsem se dokopala a pořídila jsi ještě opožděný dárek 30tinám a to chytré hodinky o kterých jsem přemýšlela už delší dobu. Stejně tak jsem si pořídila i bezdrátová sluchátka po kterých jsem toužila už delší dobu a osobně si myslím že to byl dobrý kup. Slavili jsme s rodinou narozeniny a svátek. Když bylo hezky, chodila jsem na procházky a to nejen do práce, ale i mimo práce.

    Epilepsyylife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S koleny mám taky dost problém :/ Ale jinak je hezké, že sis udělala radost! Já jsem také zainvestovala do chytrých hodinek a bože! Bez nich ani ránu! :-D

      Vymazat
  17. Ahojky,
    moc pěkné shrnutí, líbí se mi, že umíš najít vždy něco pozitivního. Prodej a koupě bytu, to je vždy očistec, tak snad vám vše bez problémů vyjde:-) Můj březen byl takový dost poklidný, protože pořád pracuji v rámci distanční výuky z domova. Už bych fakt ráda šla do školy... Vyzkoušela jsem ale několik nových receptů, to se taky počítá:-) Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz
    PS: u mě na blogu právě probíhá knižní soutěž (http://ciculka.cz/velikonocni-giveaway/), zvu tě:-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥