Co si ještě můžeš přečíst?

Předsevzetí v roce 2021

Vím, že někdo je proti předsevzetím s argumentem, že začít se může kdykoliv, nejen na Nový rok, ovšem mně osobně se s novými věcmi či rozhodnutími začíná nejlépe právě od ledna. Snažím se stanovit cíle, které vím, že jsou splnitelné. A tentokrát to nebude jinak. Nejenže napíšu článek (abych to měla dobře dohledatelné), ale vytvořím si takovou ,,vision board" pro rok 2021. 

Určitě chci na dovolenou k moři. Vyloženě nelpím na destinaci, ale jakmile to bude možné, chopíme se šance. Není času nazbyt a oba dva to potřebujeme jako koza drbání. S tím samozřejmě souvisí i cestování po naší krásné zemi. 

Zhubnout alespoň pět kilo. Vím, že tohle je úkol, který si dává takřka kdekdo, ale proč ne? Nestanovila jsem si vysokou laťku, a když se budu opravdu snažit, tak to zvládnu. S čímž chci spojit i běhání, ke kterému se chci vrátit a být v té kondici, kterou jsem si ,,vyběhala" před tím, než mě sejmul covid. 

Nesmím zapomenout na další čtenářskou výzvu, které se chci zúčastnit. Opravdu mě to bavilo a jsem pyšná, že jsem to zvládla. Především jsem ráda, že jsem se tomu čtení věnovala namísto sledování filmů. 

Také jsem zahrnula rovnátka a elektronický zubní kartáček. Je to dražší investice, ale celý rok jsem šetřila jako divá, abych si konečně mohla splnit to, co moje máma zanedbala. A to jsou rovné zuby.

Další položkou mé ,,vision board" je blog, kterému se chci věnovat pravidelně (článek alespoň 1x týdně). Doufám, že narazím na další skvělé blogy, které budu moci zařadit mezi oblíbené, a stejně tak sem rádi budou chodit noví i stálí čtenáři. 

A nejspíš bych ráda další tetování. Uvidím. Každopádně chci nový rok prožít klidně, spokojeně a vyrovnaně. Být šťastná a věřit v krásné dny. Ráda bych pokročila v jednom velkém tématu, které věřím, že se vyplní, protože už teď tomu jdeme vstříc. Necháme se překvapit, co nám osud pošle do cesty. Těším se, až bude všechno otevřené a budeme moci chodit cvičit, plavat a svobodně žít. 

Dáváte si také předsevzetí/cíle do nového roku? :-) 

Komentáře

  1. Držím ti palce, ať se ti vše podaří splnit! :) Dovolenou u moře bych si také přála a to nejen z důvodu, že loni nám ji zrušili. Už mi tenhle relax chybí a miluji cestování. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Také držím palce, s tím mořem těžko říct, jak to vyjde, ale určitě i pobyt někde v přírodě nebo u jezera by byl dobrá "náhrada". Hodně zdraví a radosti. :)

    Vlasta

    OdpovědětVymazat
  3. Tak přeju, ať to všechno klapne :) Já jsem si popravdě žádné předsevzetí nedala, ale brácha začal od Nového roku cvičit a já jsem se k němu přidala. Večer si napíšeme, že jsme cvičili. Taky jsem ho poprosila, že kdybych zase měla chutě a narvala se večer před spaním sladkým, tak se mu přiznám a on mě pěkně sjede :D Udělala jsem velkou zásobu zeleniny, takže večer u notebooku budu chroupat mrkev :D Opravdu moc chci zhubnout, tak snad se to i díky ubrání léků podaří...

    OdpovědětVymazat
  4. Předsevzetí úplně nemívám, ale vision board bych si letos udělala ráda :D Chci si moci pravidelně nalistovat v diáři své cíle pro tento rok :D
    Moc se mi líbí minimalistický ale názorný styl té tvých vizí! A budu držet pěsti, ať se daří je realizovat ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Asi se mi neodeslal komentář, tak ho píšu znova, už jen ve zkratce. :D
    Také mám ráda začínat od ledna, nebo od prvního, od pondělka, nebo od druhého dne. Neumím začít HNED. :D
    S elektrickým kartáčkem budeš určitě spokojená, já jsem si na něj zvykla hodně rychle.
    Letní dovolenou také plánuju, ale ještě před tím musím shodit nějakých deset kilo. :D A tetování také chci.
    Tak přeji, ať se ti vše vydaří. :))

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkná předsevzetí, já si vyloženě předsevzetí nedávám, ale mám plány, které bych v daném roce chtěla realizovat :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  7. Koukám Jani, že jsi to hubnutí opravdu vzala za své. Tak ti přeji ať se ti to podaří

    OdpovědětVymazat
  8. Elektrický kartáček jsem dostala na Vánoce a je to fakt skvělá věc! Vůbec nechápu, jak jsem bez něj mohla žít :D

    OdpovědětVymazat
  9. předsevzetí si nedávám, jen čtecí výzvu :) ale letos bych se také chtěla věnovat o malinko víc blogu a focení, které mě baví :)

    přeji hodně štěstí s tvými předsevzetími :)

    OdpovědětVymazat
  10. Skvělá předsevzetí, držím ti moc palce ať se vše podaří splnit :) U mě se vyloženě nejedná o předsevzetí, ale také bych se chtěla blogu více věnovat.

    OdpovědětVymazat
  11. Tak ti přeji, ať ti předsevzetí vyjdou! O koupi elektrického zubního kartáčku už také nějakou dobu uvažuji :)

    OdpovědětVymazat
  12. Držím palce, ať to vyjde!
    Já si letos dávám za úkol poctivě studovat, vrátit se k běhání, čtení a výletování. Uvidíme, jak to půjde či nepůjde. Zatím víc hraju Angry brids než čtu. :D

    OdpovědětVymazat
  13. Velmi rozumná a splnitelná předsevzetí :-) Jen pozor na to hubnutí - s pevnými rovnátky to nejspíš půjde znatelně snáz, protože po utažení zámečků zpravidla pár dní bolí celá pusa. To se pak někdy hubne, až to není pěkný :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Moc ti přeji, ať se ti všechna předsevzetí splní. Věřím, že se budeš cítit skvěle, až dosáhneš své vysněné váhy. :)

    OdpovědětVymazat
  15. Já si dělám ráda seznamy, co bych ráda v následujícím roce zažila/zvládla/pořídila si...ale úplně to neberu jako předsevzetí...vlastně si dělám různý seznamy i třeba v průběhu nebo ty na začátku roku průběžně reviduju :D letos zatím toho moc v plánu nemám...minulý rok mě odradil od nějakých plánování :D

    OdpovědětVymazat
  16. Přeji, aby se ti sny splnily :). Také chci zhubnout a pravidelně běhat. Věřím, že mi v tom přítel pomůže, je sportovec.
    Rovnátka mám dlouho. Museli mi kvůli nim trhat tři zdravé zuby a dost jsem si s nimi užila :/ snad to budeš mít jednodušší, než já.
    Leník

    OdpovědětVymazat
  17. Tak snád sa ti všetky splnia. Ja si velmi predsavzatia nedávam.. ale vždy začiatkom roka začinam intenzivnejšie cvičit, vždy si hovorim, že musim viac čítat a takisto patri medzi moje ciele aj blog - písať, fotit a venovat sa mu.
    Dovolenku by som brala tiež, snád sa to ukludni a nejaká bude.

    OdpovědětVymazat
  18. Krásná předsevzetí! Realistická a příjemná. S vycestováním k moři to mám naprosto stejně! <3 A také jsem názoru, že není žádná ostuda si dát cíl zhubnout. Je to cíl jako každý jiný! A pokud na jeho splnění bude klást člověk vyšší důležitost díky tomu, že si ho zadal na Nový rok, tak jedině dobře! Držím palce! :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥