Co si ještě můžeš přečíst?

Kouzelná Podhůrka

Jestli něco miluji, tak je to čas strávený venku. Je jedno, zda je to město nebo příroda, miluji obojí. Samozřejmě radši upřednostňuji přírodu. Když máme s přítelem volný den, vyrazíme na procházku nebo na výlet. Máme moc rádi vyhlídky. Ovšem teď chodíme na procházky na krásné místo, které máme kousek za městem. Vede tam několik cest, takže vždycky střídáme a nikdy mě to nepřestane fascinovat. 

Už od malička ve mně tkví radost z čerstvého vzduchu. Jako malá jsem neustále lítala venku a objevovala nová místa. Jsem prostě dítě ulice a popravdě jsem venku dennodenně. Ať už se to týká cesty do práce, cesty na nákup či procházky. Miluji to. Jsem vděčná, že můžu.


Jako malí jsme se sem se ségrou a neteří chodily koupat. Teď už bych tam nevlezla. Každopádně to molo postavili nově a je to opravdu dechberoucí. I kachny se za námi přišly podívat. Je to romantické místečko. Úplně jsem se tam viděla na pikniku. Jen škoda, že je to molo celé špinavé. 

Chodíte rádi na procházky? Máte své oblíbené místo? Chodíte sami, nebo máte raději společnost? 

Komentáře

  1. to molo vypadá krásně, záhadně a tajemně :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle naprosto sdílím, taky to venku miluju a přijde mi, že při každé výletu narazím zase na něco nového, i když se třeba pohybuji ve stejných místech. V zimě ovšem raději zůstávám doma. Třeba dnes je venku je mlha a to mám už dopředu pocit, že bych neobjevila asi nejen nic nového, ale ani nic starého. :D

    Fotky jsou krásné. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Také miluji přírodu a čerstvý vzduch. Mé odreagování jsou od malička koně. Vezmu si Juráška a jdeme do přírody, do lesa, kde relaxujeme a užíváme si volnosti :) tohle je můj odpočinek <3
    Místo vypadá moc pěkně :)!
    Leník

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné fotky a místo :) Já sama na procházky chodím moc ráda a od té doby, co mám pejska, jsem na ně konečně začala chodit i pravidelně :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Procházky v zimním období naprosto zbožňuji, ta krajina je vždy dokonalá! Moc krásné fotky a je vidět, že na tebe procházky opravdu pozitivně působí. :))

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné fotky, já miluji procházky v zimě - tedy když je sníh nebo je to alespoň namrzlé :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá to moc hezky! Miluju mola a vodu. Taky bych tam v budoucnu podnikla nějaký piknik. Můj sen je molo v anglickém městě Brighton! :) Moc pěkné fotky!
    THE WORLD BY MARIA

    OdpovědětVymazat
  8. Vida jak málo někdy stačí, aby místo získalo ještě větší kouzlo a přitažlivost :-) Krásné fotky!

    OdpovědětVymazat
  9. Já miluji procházky a určitě je pro mě lepší než společnost! :) Sice do té taky občas ráda zajdu, ale na přírodu prostě nemá :D. Hezké místečko i fotky :).

    OdpovědětVymazat
  10. Procházky zbožňuju a ideálně potřebuju "venčení" každý den ;) Aspoň nějakou krátkou trasu a když je čas, třeba o víkendu, nějaký delší výšlap - to je něco pro mě.
    To místo je nádherné, máte štěstí, že ho máte nedaleko ;)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥