Co si ještě můžeš přečíst?

Výroba vlastní dárkové poukázky

Přítelova maminka mě poprosila o výrobu poukázky. Nejprve jsem se zděsila, ale když jsem přišla na to, jakým způsobem ji vytvořit, tak jsem z toho měla radost. Nejsem moc kreativní typ, ale zároveň mě tvoření baví. Rozhodla jsem se svoje dílo sdílet a třeba vás tím inspirovat. 


Přeci jenom je hezké, když darujete něco, co jste vlastníma rukama vytvořili. I kdyby to měl být jen poukaz. Bála jsem se toho, že se s tím budu prát, že mi to nepůjde, nebo že se konečný výsledek nebude nikomu líbit. Pravda je taková, že z toho mám opravdu radost a myslím, že jsem přišla na dobrý způsob vlastních dárkových poukázek. 

Obě poukázky jsme nechali vytisknou na speciální papír. Nakonec to je na A4 a bytelné. Přesně nevím, jaký materiál to je, ale je to něco mezi tvrdým papírem a plastem. Každopádně jsme spokojení a vypadá to mnohem lépe, než kdyby to bylo jenom zalaminované.

A tohle je poukázka k Vánocům pro tchyni. Přítelovi jsem ještě udělala poukázku do VIP kina. A opravdu se to všem líbilo, takže pokud chcete dát poukázku právě do divadel, wellness, kina či na jiná místa, která jsou momentálně zavřená, tohle je skvělý způsob. 

Máte kreativní duši a snažíte se předávat poukázky vlastním stylem? 

Komentáře

  1. To vypadá moc dobře! Obzvlášť ta divadelní se mi líbí - a pokud je vytištěná na kvalitním papíře, tak to už k profesionalitě mnoho nezbývá :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc se ti povedly! :) Věřím, že obdarovaným udělají radost :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Tyjo, to vypadá krásně :) Jsi šikovná! Vůbec nechápu, jak jsi něco tak pěkného vytvořila. Na to je nějaký speciální program?

    OdpovědětVymazat
  4. Moc krásné poukázky :-) jak ses o nich zmínila v minulém článku, hodně mě zaujaly. Také dáváme vlastní poukazy, nebo jsem hodně let dávala zarámované fotografie, které jsem vyfotila. Hřeje mě u srdíčka, když je vidím u dané osoby vystavené :)
    Leník

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to vypadá naprosto dokonale, jsi moc šikovná! Tohle je typ dárku, který potěší snad každého. :))

    OdpovědětVymazat
  6. Úžasný nápad! Tento rok mám už všetky darčeky kúpené a nie sú tam žiadne poukážky, ale ďalší rok chcem určite vyskúšať vyrobiť si vlastné :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  7. tak to je skvělé :) úžasný nápad a vypadá to moc hezky :)

    OdpovědětVymazat
  8. Páni, opravdu skvělí nápad. Já jsem takto partnerovi 2 roky zpět vyráběla kartičky s našimi fotkami a textem o nás dvou. No dalo mi to zabrat, ale radost to udělalo :)

    OdpovědětVymazat
  9. Jé, to je skvělý nápad! Já teda moc poukázky nedávám, ale moc se mi to líbí :)

    OdpovědětVymazat
  10. Povedená práce! Také jsem letos vyráběla poukázky, které pak sestra věnovala svým klientům. Moc se mi ty tvé líbí!

    OdpovědětVymazat
  11. Veľmi pekný nápad! :) Ja kreatívne veci zbožňujem a vždy sa snažím robiť všetko sama a nejako do toho zakomponovať svoj vlastný štýl

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥