Co si ještě můžeš přečíst?

Vánoční dárky 2020

V minulém článku jsem se ptala, zda byste uvítali článek ohledně vánočních dárků, a byli jste pro. Vím, že je celkem pozdě, ale na druhou stranu, nemusí to být vyloženě dárky k Vánocům. Můžete se inspirovat i k narozeninám. Já to mám o něco složitější, protože v prosinci neřeším jen Vánoce, ale i narozeniny (a to u pěti lidí). Tak jdeme na to. 

Letos jsem na Slevomatu pořídila jen jeden dárek, a to pro nejlepší přátele. Jedná se o únikovou hru. Jsem zvědavá, co na to řeknou. Ještě nikdy na ničem takovém nebyli. A jaká náhoda, že jsme si o tom nedávno zničehonic povídali a rovnou řekli, že bychom mohli zajít společně (haha). 

Pro přítele jsem měla dárky vymyšlené dlouho dopředu a jsem spokojená. Jelikož oba máme rádi masáže a rádi si škrábeme záda, tak jsem pořídila masážní stroj na záda, ruce, nohy. Koupila jsem sice dražší, ale tohle byla věc, do které jsem chtěla investovat. Jsem zvědavá, co na to řekne. Určitě dám recenzi. Dalším darem je ústní sprcha, kterou si moc přál. Opět jsem vybírala pečlivě. 


Pro mámu mám poukázku do knihkupectví Dobrovský, zimní bundu a pro tátu ještě nic. To je domácí pecivál a jsem fakt ztracená. Budu ráda, když se podělíte o své nápady. 

Starší sestře a přítelovi jsem koupila speciální vánoční balíček piva. A dětem koupelové vychytávky, jako je bomba do koupele, sopka do vany, bomba do koupele s překvapením uvnitř a třpytivou bombu. To všechno jsem nakoupila na internetovém obchodě Lékarna.cz. Nekupovala jsem žádné hračky, protože těch mají víc než dost. 

Druhé starší sestře jsem koupila parfémy do kabelky a jejímu příteli poukázku do IKEA, protože si stále zařizují bydlení. Mému synovcovi jsem koupila kvalitní pásek a neteři poukázku do Notina

Tchánovi jsme koupili fanouškovské věci s motivem fotbalového klubu Slavie. On je taky docela oříšek. Tchyni jsem vyrobila poukázky na muzikál dle vlastního výběru

Musím říct, že ty poukázky jsou opravdu skvělým dárkem. Je tolika možností. A jelikož přítel bude mít i narozeniny, tak jsem zakoupila poukázku do New Yorkeru i Deichmannu

Ráda vymýšlím dárky, které se budou hodit a líbit. Dávám si záležet, a proto je to někdy opravdový oříšek. Ještě bych ráda zakoupila vstupenky do VIP kina na Chodově, ale to letos asi už nevyjde (opět vyřeším vlastní vyrobenou poukázkou). 

Snad jsem vás něčím inspirovala a budu ráda, když se podělíte o dárek, na který jste opravdu pyšní vy. 

Komentáře

  1. Krásné tipy! Já na blog nemohu vůbec psát, co jsem komu koupila, většina mých blízkých ho čte, anebo by se tam mohli náhodou aspoň podívat.
    Poukázky na aktivity, divadlo a kino jsou super, původně jsem nám je chtěla s přítelem také pořídit, nebo nějaké letenky, ale vzhledem k tomu, že si myslím, že se jen vše zase neotevře, tak jsem to nechtěla riskovat. Ale kéž bych se mýlila!
    Líbí se mi, že na dárcích nešetříš! Určitě jsem více za kvalitu a ten masážní stroj je pecka, ten by se mi také moc líbil§

    OdpovědětVymazat
  2. Já příteli koupila boty, termohrnek a věci na ryby. A zbytku rodině tak nějak co by si přáli nebo chtěli. Vyšlo mě to asi na 20 tisíc, takže rozepisovat to tady by bylo na dlouho :D

    OdpovědětVymazat
  3. tipy jsou to super, líbí se mi ten masážní stroj :) já už mám nakoupeno a i zabaleno :) u nás pod stromečkem budou hlavně knížky, celá rodina čte :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vymyslela jsi blízkým opravdu krásné dárečky, určitě je potěší a budou mít radost! :))

    OdpovědětVymazat
  5. Škoda, že nejsme rodina, od Tebe bych opravdu ráda dostala dárek, super nápady! <3 Letos jsme se ségrou koupili rodičům novou televizi, tak jsem zvědavá, co na to řeknou! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné dárky! Já to mám s partnerem taky velice složité. Buď vše má, nebo si koupí a nebo si to nechá vyrobit s tím že to stojí někdy i statisíce. Takže si vydělává a kupuje takové věci sám. Přeci jen by člověk udělal radost a tak jelikož miluje chilli, dostane pálivou omáčku s 200 000 Kj nebo jak se to píše. A také tak pálivé koření. Sestře jsem koupila v kalhoty dle jejího výběru. Po poradě s mamkou jejímu partnerovi jsem nakoupila ponožky. Mamce budu shánět nějaký pěkně voňavý šampon s kondicionerem. U taťky to asi vyřeším flaškou Baileys. A pak ještě nějaké dárky musím domyslet :D Máme hodně členou rodinu a určitě to znáte, že vymyslet vše není snadné :D

    OdpovědětVymazat
  7. My máme se ségrou narozeniny čtyři dny před Vánoci, takže je to u nás složité :D ale když si něco přejeme a nedostaneme to na narozeniny, tak si říkáme, že třeba za pár dní pod stromečkem :D.
    O ústní sprše slyším poprvé, vypadá to zajímavě, těším se na recenzi.
    Vlastní poukázky jsou určitě výborný nápad! Sestra si přála čepici a nákrčník, pro mamku máme společně s Hančou knížku a voňavku, taťkovi voňavku, speciální zapalovač, babičce křížovky (moc ráda luští) a dědovi předplatné National Geographic. Snad se dárky budou líbit :)
    Leník

    OdpovědětVymazat
  8. Dala sis na výběru záležet a je to poznat :-) A upřímnou soustrast s těmi narozeninami. Pět lidí! To je vážně overkill.

    OdpovědětVymazat
  9. Ty poukázky jsou super, sama bych ocenila. Blbý je, že kdo ví kdy bude fungovat normální život. :) Jinak ty bomby jsou boží, hlavně pro ty... není nic než na vánoční relax s voňavou bombou ve vaně.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥