Co si ještě můžeš přečíst?

Čas Vánoc

A konečně přišel měsíc, na který jsem se celý rok těšila. Prosinec. Zimní období mám ráda, bez ohledu na to, zda je sníh nebo ne. Mám především ráda prosinec a leden. Prosinec = Vánoce, leden = nový začátek. Vím, že začít můžeme kdykoliv, ale já se vždycky nejlépe odpíchnu, když začíná nový rok. Jsem totiž plná motivace a všechno mi jde líp a s chutí. 

Já už mám doma vánoční výzdobu od prvního adventu a jsem spokojená. Miluji dekorace ke každému ročnímu období a baví mě si s tím pohrávat. Letos to bude poprvé, co budeme Vánoce slavit sami s přítelem, takže jsem si dala záležet, a o to více se těším. Jediné, co nám ještě chybí, je stromeček, který chci tedy koupit trochu později. Chystám se ještě na pečení vánočních perníčků, které budu dělat i pro rodiče, oni mi zase dají cukroví. 

Dárky mám pomalu, ale jistě vyřešené. Chtěli byste článek s tipy pro inspiraci? Vím, že už je trochu pozdě, ale určitě se najde někdo, kdo ještě všechny dárky nemá. Případně se můžete nechat inspirovat na další rok, protože to jsou opravdu zajímavé dary. Tak mi dejte vědět v komentáři, děkuji. 

Já už si sepisuji seznam vánočních filmů, na které budeme s přítelem koukat. Poprvé nejsem o Vánoce v práci, tak si to chci užít se vším všudy. Netflix to jistí, tam je teď tolik filmů s atmosférou Vánoc, že se nemusím bát, že bychom si nevybrali. 

Přijde mi, že prosinec mám prací trochu nabitý, ale nedá se nic dělat. Zjišťuji, že jsem čím dál tím víc ujetá na perfekcionismus, co se úklidu týče. Nemáte to někdo taky? Jsem ráda, když mám doma naklizeno a působí to útulně (dokud to přítel nepokazí svým nepořádkem). Mám hned lepší náladu a nemusím se bát nečekané návštěvy. :-) 

Zrovna dneska jsem dostala jmelí, tak jsem zvědavá, zda si toho přítel všimne. Haha. 

Mám už připravené další články, tak se těším.

A co Vánoce, řešíte výzdobu a cukroví? Máte už všechny dárky? :-)

Komentáře

  1. Také miluji Vánoce a moc se na ně těším. Tipy na dárky určitě nasdílej, těch není nikdy dost!
    S tím úklidem, to je jak u nás. Jsem na to ujetá, prostě musí být uklizeno, jinak nejsem schopná dělat nic jiného. Přítel je ze mě na prášky občas, že žádný bordel nevidí a že jsem pošuk :D A samozřejmě, přesně jak píšeš, vše hned zabordelaří :D :D

    OdpovědětVymazat
  2. Love this time of the year so much!Great post dear,I enjoyed it <3

    OdpovědětVymazat
  3. V tomhle jsem pořádná konzerva a myslím si, že advent a Vánoce jsou dvě různé věci, které spolu sice blízce souvisejí, ale když se smíchají, tak se tím spíš pokazí. Takže adventní věnec ano, chvojí super, světýlka do oken, jasně - ale stromeček? Ten skutečně až na Vánoce, stejně jako koledy, cukroví nebo dárky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cukroví, koledy i dárky necháváme na Vánoce :-) Stromeček ale koupíme a nazdobíme dřív :-)

      Vymazat
  4. Já zase poslední dobou upřesňují hlavně minimalismus. Mám spoustu vánočních věci a dekorací, ale zjistila jsem že stačí jen minimum a většinu jsem proto nechala v krabici...

    OdpovědětVymazat
  5. Také se těším na Vánoce a klidně přidávej články! :) Já se přiznám, že já jsem taky trochu nepořádník, takže perfekcionizmus s úklidem u mě nehrozí :D

    OdpovědětVymazat
  6. clanky s inspiraci jsou vzdycky super, na vanocni tematiku se budu tesit ♥

    www.melissahartford.blogspot.com
    Melissa Hartford | lifestyle & fashion blogger
    Instagram

    OdpovědětVymazat
  7. Také miluji Vánoce a prosinec. U nás v noci nasněžila pořádná kupa sněhu, tak z toho mám radost. Hned je ta vánoční atmosféra lepší, když je sníh :)
    Dárky už mám nakoupené, dnes mi přišly poslední, ale článek s tipy určitě ocením. Nechám se inspirovat na příští rok :)
    O víkendu jedeme s tetou péct na chalupu. Je to každoroční tradice, na kterou se vždy moc těšíme :)
    Leník

    OdpovědětVymazat
  8. Také letošní Vánoce budou ty první, které budu slavit s přítelem a moc se těším :) Výzdobu už mám hotovou, dárky nakoupené a ještě teď večer bych konečně ráda dala dohromady, co budu péct :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  9. Já mám Vánoce také spojené s gruntováním. A za odměny pak vytáhnu všechny ty ozdobičky a interiér si hezky doladím. Miluju Vánoce! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Miluji Vánoce, těším se na ně celý rok, prosinec mám nejradši :) Takže už mám vše hotovo, kromě chaloupky, tu budu dělat až tenhle víkend. Stromeček kupujeme později a sem zvědavá co něj kočky, budou to jejich první Vánoce v životě, takže i setkání se stromkem :D

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  11. Ja som milovala Vianoce ale od kedy sme 7 v jednoizbovom byte tak to je masaker a neznášam ich doslovne. Ako trpím to len kvôli deťom.

    FIRST DAY CHALLENGE: PEPITO

    OdpovědětVymazat
  12. Tipů na dárečky není nikdy dost! :) Jinak já už se na Vánoce šíleně těším, konečně si začínám užívat tu pravou atmosféru. :))

    OdpovědětVymazat
  13. Já Vánoce naprosto miluji, ale zatím jsme je s přítelem vždy slavili odděleně. Ze začátku se svými rodinami, teď poslední dva roky v práci. Příští rok snad už budeme slavit spolu, ale úplně nevím jak to zvládneme. Já Vánoce miluju a světýlka a výzdobu, ale přítel je tak trochu Grinch :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥