Co si ještě můžeš přečíst?

Wellness relax

Já vím, že tímto článkem zdaleka neohromím, ale wellness beru jako důležitou součást života, kterou by si jednou za čas měl dopřát každý, a to klidně sám. Ať už se to týká jednotlivě masáže, vířivky, sauny, kosmetiky a mnoha dalších, nebo nějaké kombinace - masáž s vířivkou, či vířivka se saunou. 

and breathe neon sign on tre

Občas přijde období, kdy se toho na nás nakupí více než dost a není lepšího řešení než odpočinek, jak fyzický, tak psychický. Tělo si zažádá o pauzu a je třeba jej vyslechnout, jinak to může mít i neblahé následky. Odpočatá mysl a duše s sebou přináší lepší výkon a větší chuť do života.

A my s přítelem si jednou za čas dopřejeme romantický privátní wellness s whirlpoolem, mísou ovoce, saunou (i bez sauny), sektem, svíčkami, vlastní sprchou i televizí. Nemůžu si takové služby vynachválit. Už jsme tahle místa navštívili dvakrát a rozhodně bych to viděla na častější návštěvu než jednou za rok. 

Příjemný relax a jeho délku si můžete zvolit sami. My bereme dvě hodiny, ale vždycky to tak rychle uteče, že nestačíte ani mrknout. Každopádně mísa ovoce, sekt v ruce, písničky a naloženi ve whirlpoolu je neskutečná slast. Je to také vhodný dárek pro páry, takže doporučuji. 


Takových služeb je opravdu hodně, že mnohdy ani nevíme co vybrat. Ačkoliv jsou na stejné brdo, cenově se můžou lišit (samozřejmě se liší i vzhledem). My většinou hledáme na Slevomatu, tam toho bývá dost. Zapomněla jsem zmínit, že privátní wellness obsahuje i telefon/ tablet, na kterém si můžete objednat něco navíc z nabídky. To jsme ještě nevyužili, protože nás vždy zasytí mísa ovoce. 

Naše první privátní wellness bylo na Ládví, - Wellness Ďáblice (TADY) -, které doporučuji všemi deseti! Můžete si vybrat ze tří zón: Vodní svět medúzy, Zelený svět vodopádů a Vesmír. My měli vesmír a byla to opravdu vesmírná krása! A samozřejmě je na výběr z mnoha balíčků. 

Druhý privátní wellness bylo ve Wellness-Relax (TADY), také v Praze v Hloubětíně. Doporučuji opět všemi deseti. Příjemné prostředí a opět bylo na výběr ze čtyř zón. Odjížděli jsme neskutečně odpočatí a s plným pupkem dobrot. 

Opravdu si jednou za čas tuto něžnost dopřejte. Uleví se vám, naberete sílu a odreagujete se

Chodíte do privátního wellness? Pravidelně / jednou za čas? (a doporučte mi vaše zkušenosti, prosím)

Komentáře

  1. Zrovna zítra se chystám na masáž!
    Já masáže nemusím, jdu tam z donucení, protože už mě fakt hrozně bolí záda. Za dvy týdny jedu opět po dvou letech s babičkou na wellnes víkend. Minule se nám tam tak líbilo, že jsme to dostali k Vánocům. OPět Karlovy Vary.
    Taky souhlasím, že rela jednou za čas je zapotřebí. Já relaxuji během, kdy se nejvíce uvolním. Asi nemohu být v klidu. Nebo tako meditací a jógou. Ale kdo má rád masáže, těm to doporučuji pravidelně.
    V dnešní usěchané době je to potřeba.
    Určitě jste si to užili. Do toho ovoce bych se pustila. Do jaké sauny chodíte? Já byla ednou v parní sauně a připadala jsem si jako v plynový komoře :D

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé, to musí být nádherné :) já chodím do vířivky max. když jsem někde na koupališti, jinak ne, ale určitě bych si to nechala líbit :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty párové mají fakt něco do sebe, utuží to vztah, odpočinete si a ještě máte vzpomínku :) Já teda nemám s kým jezdit na párové wellnessy, ale určitě se na nějaký takový budu těšit :) Miluji, když jsem ubytovaná v hotelu, který krásný a příjemný wellness nabízí, to potom nejde nevyužít :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  4. Wellness si vždycky maximálně užívám! Je to dokonalý relax a na masáž bych si zašla okamžitě! :D :)

    OdpovědětVymazat
  5. Wellness víkend mě čeká asi za tři týdny, kdy pojedu s kamarádkami do Špindlu. Máme to jako odměnu za maturitu a přijetí na VŠ, tak se moc těším! :)
    Jinak pro mě slovo wellness samo o sobě znamená prostě chvilku, kterou si vyhradím sama pro sebe. Buď si jdu zaběhat, posiluji, cvičím jógu, čtu si, ležím jen tak ve vaně, dělám si pedikůru, nebo třeba jen běhám po domě s maskou na obličeji. To miluju! <3

    Tereza's journal

    OdpovědětVymazat
  6. S přítelem také teď plánujeme nějaký romantický pobyt, protože jsme spolu ještě nikdy takhle nebyli, takže to bude poprvé co spolu takhle někde budeme a už se na to moc těším! 😍

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá to super, hlavně ta mísa ovoce! Já bohužel na wellness, vířivky, masáže a podobně vůbec nejsem :/

    OdpovědětVymazat
  8. Jee, to je tak super! Hned bych si taky někam zašla, už bych to také docela potřebovala, akorát je tu vše ještě pořád zavřené, hrozná otrava :D

    OdpovědětVymazat
  9. Nikdy jsem nejela takhle přímo na wellness. Ale teda docela bych do toho šla. Masáže, vířivky, sauny... Jo, to já můžu! :)

    Gabux | Poslední článek

    OdpovědětVymazat
  10. Já už delší dobu na nějaký wellness chci, ale vždycky z toho nějak sejde! :D TO musí být pohoda.

    OdpovědětVymazat
  11. Jednou za čas s manželem vyrazíme, teď už jsme dlooouho nebyli a hned bych někam jela!
    Michaela Blog || Instagram

    OdpovědětVymazat
  12. Díky za konkrétní tipy, teď se mi to zrovna hodí, protože si fakt potřebuju odpočinout po celkem náročném období v práci. Co se týče konkrétních procedur, tak miluju masáže všeho druhu, hlavně thajské masáže jsou boží!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥