Co si ještě můžeš přečíst?

Shrnutí roku 2019

Máme tu konec roku a s ním i rozloučení v podobě článku. Nedávala jsem si žádná předsevzetí, všechno jsem ponechala náhodě. Doufám, že minulý rok byl pro vás přínosem, ať už dobrých nebo špatných událostí. Vše nás totiž posouvá kupředu, nezapomínejte. Tímto článkem se loučím s rokem 2019 a zároveň vítám rok 2020. 


photo of 2019 light art

Rok 2019 začal novou prací, která mi dala mnoho nových zkušeností i přátel. Musím uznat, že tento rok byl vcelku poklidný, až na pár výjimek, kdy jsme s přítelem bydleli skoro na třech místech a utvrdili se v tom, že rozhodně nechceme bydlet poblíž rodičů, protože to nedělá dobrotu. 

Jelikož přítel měl více volného času při studiu, tak jsme cestovali po Čechách, ale neminulo nás ani zahraničí, které jsme si oba zasloužili. On za úspěšné dokončení inženýrského studia a já za celkovou práci. Společné cestování bylo opravdu velkým přínosem a dobrodružstvím celého roku. 

Snad jako každý rok jsem poznala nové přátelé a opět se mezi nimi objevila i blogerka (tímto zdravím Nikolku) a utvrdila se v tom, že pár přátel ke štěstí stačí mít.

Někteří víte, že jsem se věnovala pole dance, s kterým jsem letos před létem sekla. Nevyhovoval mi průběh hodin s lektorkou, a především už jsem nestačila. Místo toho jsem zkusila něco nového - aerial hoop, kruh pro vzdušnou akrobacii. Šíleně mě to baví, tak uvidíme za pár měsíců. 

Ráda bych zmínila, že za tento rok jsem nachodila snad nejvíc za celou dobu své existence, haha. Opravdu jsem trávila většinu času venku - procházky i běh. A hromadu kilometrů jsem nachodila v práci.

S přítelem jsme oslavili společný rok, sestěhovali se k sobě a jsem šťastná, že ho mám. Opravdu jsem prožila krásný rok, na který budu s úsměvem vzpomínat a děkovat. Všeho všudy jsem špatnou náladu měla opravdu minimálně. A už se nesmírně těším, co přinese nový rok, protože plány jsou velké! 

Všem milým čtenářům přeji šťastný nový rok! 

A co rok 2019 přinesl vám?

Komentáře

  1. Přeju, ať je pro Tebe i tento rok skvělý :)

    OdpovědětVymazat
  2. Je skvělé, že jsi měla povedený rok. Přeji ti, ať je ten letošní také vydařený! :))

    OdpovědětVymazat
  3. U mě to letos bylo jako na horské dráze - jednou nahoře a pak zase dole :) Ale jako správný optimista si teď zpětně říkám, že víc bylo toho dobrého :) Ať máš tedy tento rok ještě vydařenější a spokojenější než ten minulý!

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ti moc přeji, ať ta dobrá nálada pokračuje i v následujícím roce :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pro mě byl rok 2019 opravdu šílenou jízdou :D Moc se mi líbí, že jste takhle cestovali a opravdu tě obdivuji jak s pole dance, tak i se vzdušnou akrobacií. Já na tyhle aktivity bohužel nemám moc sílu v rukách, ale přijde mi to jako umění a skvělý volno časový sport! :) A také moc přeji šťastný nový rok a ať je pro tebe vydařený jako byl 2019! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Měla jsi skvělý rok :) přeji, ať je rok 20 stejně tak úspěšný, ba i úspěšnější :)
    Ja za největší úspěch roku beru dokončení autoškoly :)

    OdpovědětVymazat
  7. Teší ma čítať ako sa Ti darí :) Najmä to, aký máte vzťah s priateľom, z toho mám obrovskú radosť <3 Do nového roku Ti prajem len to najlepšie, nech je ešte lepší, než ten predošlý! <3

    OdpovědětVymazat
  8. To je moc krásný, přeju ti, ať máš i tenhle rok tak vydařený, jako ten minulý :)

    OdpovědětVymazat
  9. Jsem ráda, že jsi šťastná a přeji Ti ať tenhle rok převáží šťastné momenty ty špatnější ;).

    OdpovědětVymazat
  10. Taky se přidávám, vděčnosti a úsměvuplný nový rok přeji!:)

    supice
    www.supice.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  11. To je škoda, žes přestala s tím pole dance, ale je super, že sis dokázala najít nějaký (vlastně asi podobný) zájem, takže se nebudeš nudit a máš zase co zlepšovat a zkoušet. :)

    Přeji pěkný rok 2020! :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥