Co si ještě můžeš přečíst?

Vytvořte a pošlete svoje vánoční přání

Jak už z názvu vypovídá, tento článek se bude týkat vlastní výroby ohledně vánočního přání. Já jsem zrovna typ, který přání poslal snad dvakrát v životě, což je ostuda. Chápu, že ne pro všechny to má význam, ale určitě je to čin, který potěší. Už jen ta skutečnost, že si někdo vzpomene a dá si tu práci, znamená hodně. 

shallow focus photo of the Nativity figurine

Samozřejmě můžete poslat i klasické přání, ale já to chci vzít tou kreativnější formou. Jedná se o aplikaci na tvorbu přání k Vánocům (jakoukoliv - např. canva). Vyberete si vzhled přání a doplníte jej textem, který je možný upravovat. Hotový výsledek můžete sdílet, poslat na email nebo vytisknout a poslat poštou. 

Fantazii se meze nekladou a přání si můžete vyrobit i ručně, nebo pomocí různých vymožeností, které internet nabízí. Přijde mi důležité, že je to dělané s láskou. Mnoho lidí si nedá tu práci a raději přání zakoupí, protože je to rychlé. Nemůžu vytknout ani jednu variantu, obě rozhodně potěší. Ovšem jsem zastánce té kreativnější cesty, kde člověk vidí tu snahu druhé osoby. Je to osobnější a milejší. 

Někdo si může říct, že je to jen kus papíru, který nemá ani kam dát. No já si je například přicvaknu na ledničku. Pokud ovšem víte o někom, koho to spíše obtěžuje nebo jej vyhazují do koše, tak určitě zvolte cestu přes zprávy. Výhoda je v tom, že ušetříte za tisk, poštovní známku (i když to je to nejmenší) i čas. 

Ovšem jak už jsem zmínila, takové přání může být v jakékoliv podobě. Můžete zaslat přání na papíru, ale také může být třeba z perníku! Nezapomínejte, že to děláte pro radost, z přátelství, nebo z lásky. Vánoce jsou časem štědrosti, tak na své blízké myslete. :-)

Budete posílat vánoční přání?

Komentáře

  1. Přáníčka několik let už neposíláme, ale myslím si, že to je škoda a tohle gesto potěší vždy každého :))

    OdpovědětVymazat
  2. Posílat nebudu, ale mám v plánu dvěma sousedkám z bytů pod námi strčit do schránky nějaké přání. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pohledy a dopisy už jsem posílala. Internetové PF s mou vlastní fotkou budu dělat za pár dní. Také jsem moc ráda, když si někdo vzpomene, udělá si s tím tu práci a stráví nad tím čas.

    OdpovědětVymazat
  4. Kdysi jsme posílali vánoční pohledy... teď už k Vánocům neposílám nic - na každého mně vzácného si udělám o svátcích čas :) a když mi to náhodou s někým nevyjde, tak tu esemesku.. Ale přání určitě potěší mnohem více.

    OdpovědětVymazat
  5. Na vyrábění přání nemám moc času, takže spíše si posíláme zprávy nebo zavoláme, je to rychlejší a osobnější :).

    OdpovědětVymazat
  6. Posílám pohledy každoročně :) Moc se mi to líbí a mám radost, když je někdo pošle i mě :)

    OdpovědětVymazat
  7. Vyrobený přáníčko má rozhodně svoje kouzlo :). My už pohlednice neposíláme, kdysi jsme posílali hodně, ale pak to začalo opadat a zbyla jen babička a ani ta letos už neposílala...

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥