Co si ještě můžeš přečíst?

Tipy na vánoční dárky 🎁

Vím, že těchto článků je na internetu spousta, ale přesto je velice ráda čtu. Pokaždé najdu inspiraci a rozhodla jsem se proto trochu inspirace přinést i já sama. Zatím jsem nenarazila na článek, který by obsahoval dárky, které jsem pořídila, tak doufám, že článek bude ku prospěchu (ať už na letošní Vánoce, nebo na ty další). 🎄

gift boxes

Jsem typ člověka, který kupuje dárky, u kterých vím, že zaboduji. Snažím se vnímat přání svých blízkých, která vypozoruji během roku při konverzování. A samozřejmě dle toho, jaký ten člověk je, co preferuje a jaké jsou jeho záliby. Dokážu si poradit i s peprnými případy, které nemají žádné zájmy. 

Jelikož moje máma trpí na zmrzlé nohy, tak jsem ji pořídila vyhřívací botu z Alzy. Rovnou jsem zjistila, že potřebuje parfém, a proto jsem u své kosmetičky zakoupila parfém vhodný do kabelky značky Yodeyma.

Přítelovi jsem zakoupila roční předplatné magazínu Forbes a dárkovou poukázku do New Yorkeru, aby si mohl koupit oblečení, které on sám bude chtít. A jelikož pár dní před Vánoci slaví narozeniny, tak jsem koupila vstupenky do VIP Cinema City Chodov.  

Můj táta je oříšek, protože je přesně ten typ člověka, co buď pracuje nebo sedí doma u televize. Každopádně jsem si poradila i s ním a nejdřív jsem přemýšlela na předplatným tiskovin, ale nakonec zvítězila vlastně vyrobená poukázka na bowling. 

Stejně takový oříšek je i přítelův táta a po dlouhém přemýšlení jsme na to kápli. Pořídili jsme mu fanouškovské tričko Slávia s jeho jménem a číslem 007 (haha, chápete to, že jo?). A pro přítelovu maminku jsme pořídili únikovou hru, o které se jednou zmínila, a poukázku do obchodního centra. 

Mám dvě malé neteře. Té starší jsem pořídila šaty pro princeznu a té menší DVD od Dády Patrasové a chodícího i slova opakujícího jednorožce. 

Ještě jsem dala peníze do obálky, pořídila dárkové poukazy (do knihkupectví, ke kosmetičce i kadeřníkovi - je opravdu široký výběr) a společenskou hru AZ Kvíz. Jsem s výběrem opravdu spokojená, a abych pravdu řekla, už mám vymyšlených pár dárků do dalších Vánoc. Někomu se může zdát těch dárků málo, ale na druhou stranu po finanční stránce nebyly nejlevnější. 

Máte pořízené vánoční dárky? Byl vám tento článek užitečný? 

Komentáře

  1. Pěkné dárky. :)
    My jsme si s rodinou řekli, že tento rok Vánoce nebudeme moc řešit. Budeme hlavně užívat, že jsme všichni zdraví. Měli jsme hodně nemocné prarodiče, takže bylo hodně starostí o ně. Naštěstí se to zlepšilo. To je pro nás největší dárek.
    Jinak mamce a sestře jsem koupila knížku. Taťkovi triko.
    Také máme se sestrou narozeniny před Vánoci (20.12.) a mamka je Eva ��

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj :)
    Také si na výběru dárků dávám záležet. Vždy se snažím, aby to danou osobu vystihovalo, bylo to k užitku a také zároveň potěšilo. To je občas oříšek a hlavně co také každý rok vymýšlet :D Letos už mám nakoupeno, ale děkuji za inspiraci, té není nikdy dost :)

    Měj se pěkně a užij si adventní čas v poklidu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezké nápady na dárky, to je inspirace tady :-) poukazy mám také ráda, že si každý poté může vybrat co chce konkrétně a nebo zajít si na tu danou akci kdy chce. :-) není to tak svazující.
    Babičce jsem také pořídila poukaz do solné jeskyně, špatně se jí dýchá, tak věřím, že to ocení než nějaké fusekle například :-)
    Máš moc hezký blog a hezké články.

    OdpovědětVymazat
  4. a teď doufám, že nikdo z rodiny nečte tvůj blog! :D
    koukám, že to máme s tátou dost podobný, ten mi taky dělá největší problém :DD a poukázky jsou snad nejlepší dárky! :D tak snad všichni budou mít radost :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já už mám letos téměř všechny dárky nakoupené, ale tipy se vždycky hodí - nejen o Vánocích! :))

    OdpovědětVymazat
  6. Poukázky do kina jsem kupovala před dvěma lety bráchovi a jeho přítelkyni a mamka jsem navrhla, že jim může vzít poukaz na jídlo :). Az kviz je fajn hra :). Je super, když člověk ví, co ostatním udělá radost a to jim koupí. Lepší než nějaké blbosti z nutnosti.. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem poslední dobou začala řešit dárky "užitečnou" nebo "spotřební" metodou. Nesnáším dávání věcí, které nemají užitek a mohly by být lapače prachu, navíc když si nejsem jistá, jestli je dotyčný ocení. Takže dárkové čokolády (třeba od Lindt), vína nebo právě poukázky vedou. :)

    OdpovědětVymazat
  8. To jsou opravdu skvělé tipy na dárky a vezmu si z nich inspiraci na příští rok, tento už mám dárky nakoupené :)

    Another Dominika | Ze sekáče

    OdpovědětVymazat
  9. Já mám už také všechny dárky, letos to ani nebylo nijak stresující, přesně vím, co komu koupit a těším se, až je rozdám. Naopak byl docela problém vymyslet něco pro sebe, ale nakonec i to se povedlo :D
    Různé poukázky a podobné jsou podle mě fajn, ale ještě jsem je nikdy kupovat nemusela, vždy najdu něco, o čem vím, že to nebude lapač prachu doma a že to daného potěší :)

    OdpovědětVymazat
  10. Suprové nápady, článek si ukládám a před Vánoci otevřu :) Osobně nejradši dávám spíše zážitky, takže třeba wellness, předplatné do fitka, ubytování v hotelu v centru Prahy nebo třeba posledně jsem věnovala kurz školy vaření :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥