Co si ještě můžeš přečíst?

Last Christmas

S přítelem jsme o víkendu vyrazili do kina na romantickou komedii s vánoční tématikou - Last Christmas. A já jsem se rozhodla napsat menší recenzi, aby se nový vánoční film dostal i mezi vás.  Tímto článkem oficiálně startuji letošní ,,blogmas".

Výsledek obrázku pro last christmas

Jen co jsem viděla trailer na film, věděla jsem, že jej musím vidět. Už z toho důvodu, že hlavní roli má moje oblíbená herečka Emilia Clarke (z Game of Thrones nebo Me Before You). A dalším důvodem je vánoční tématika, protože všechny starší vánoční filmy a pohádky už mám několikrát zhlédnuté.

Jak jsem zmínila na začátku - jedná se o romantickou komedii, která vám zanechá stopu na srdci. Hlavní hrdinka vám může připomínat trochu Bridget Jonesovou, jelikož dělá špatná rozhodnutí, nerozumí si s vlastní rodinou a nevyzná se sama v sobě. Pracuje v obchodě s vánočními potřebami ve skřítkovském kostýmku, a to by bylo, aby nenarazila na pohledného mladíka, který dělá dobrovolníka v centru pro bezdomovce, jezdí na kole a jeho motto ,,Dívej se vzhůru" je doprovází po celou dobu od jejich seznámení. 

Kate balancovala mezi životem a smrtí, když podstoupila komplikovanou operaci. Od té doby bloudí životem a kašle na všechno a všechny. S tímto problémem se svěří onomu mladíkovi a od té chvíle se začnou dít věci. Kate se začne věnovat centru pro bezdomovce, s rodinou je to také na lepší cestě, a pak přijde to hlavní, co jí i vám roztříští srdce na milion kousků. 

Konec dopadl trochu jinak, než jsem si myslela, ale rozhodně to nemění nic na tom, že se mi film líbil. Film krásně poukazuje na vánoční atmosféru, na rodinu, přátelé, dobré skutky, lásku a vánoční písničky, které film provázejí. Závěrečná scéna mi nenechala oči suché a opravdu je důležité myslet na své blízké, ale i na ty cizí. Být vděční, že žijeme a máme jeden druhého. 

Film doporučuji!

Komentáře

  1. Na tento film jsem také ve výběru koukala. Uvidím, zda se na něj dostanu před Vánoci :) my teď jdeme v sobotu na Jumanji 2 a moc se na to těším :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  2. O tomto filmu jsem ještě neslyšela, ale určitě musí být super. :)
    Moc se těším na další vánoční články

    OdpovědětVymazat
  3. Na film jsem viděla ukázku a musím říct, že bych na něj taky ráda zašla - snad bude čas! :))

    OdpovědětVymazat
  4. Taky mě zaujal trailer, musím se na to někdy kouknout :).

    OdpovědětVymazat
  5. Mě tyhle vánoční filmy moc nebaví, byť čas od času si taky nějaký pustím. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Také jsem viděla trailer, ale ten mě úplně nezaujal. Za to miluju vánoční filmy, ale do kina už to asi bohužel nestihnu, tento víkend trávíme ve Windsoru, příští víkend jdu na Sám doma a další víkend už jedeme domů na Vánoce :)

    OdpovědětVymazat
  7. Viděla jsem trailer a taky mě to láká celé vidět. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Film mě taky hodně láká, už jen kvůli vánoční atmosféře a mě oblíbené Emilii ,, Daenerys,, Clarke :) Plánuji na něj tenhle týden zajít :)

    OdpovědětVymazat
  9. Taky jsem si pobrečela...a to jsem si říkala, nebreč jsi na veřejnosti :D :D.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥