Co si ještě můžeš přečíst?

Řekněte to květinou 🌹

V dnešním článku se budu zaobírat službou, která dělá radost druhým dle vašeho přání. Jedná se o službu Florea neboli o dopravu kvalitních květin až do domu. Nejedná se o spolupráci, pouze doporučuji něco, s čím jsem měla skvělou zkušenost. 

Pokud se někoho chystáte (netradičně) překvapit, ať už z jakéhokoliv důvodu, tak tento článek je přesně pro vás. Ručím vám za kvalitu i za přijatelné ceny.

selective focus photo of pink petaled flowers

Nedávno slavily přítelova maminka a babička jmeniny, a jelikož od sebe bydlíme daleko, nejlepší způsob, jak poblahopřát a zároveň je překvapit, byl právě nápad s doručením květin do vlastních rukou. Vybrala jsem si již zmíněnou službu Florea, která ze všech nabídek odpovídala mým požadavkům nejvíc. 

Rozhodně se podívejte na jejich internetové stránky, kde najdete škálu nabízených květin v různých vazbách. Věřím, že si určitě vyberete, protože je z čeho vybírat. Já mám zkušenosti s kyticí růží a popravdě jsem vybrala ty nejlevnější (9 ks za 210 Kč). K radosti totiž stačí málo a věřte mi nebo ne, děvčata byla opravdu šťastná a kytice vypadaly nádherně a čerstvě. 

Do objednávky zadáte adresu, kam květiny chcete doručit (práce, domov), a uzavřené objednávky se doručují hned druhý den. Květiny doručují denně po celé ČR buď zadarmo nebo za příplatek, záleží na ceně objednávky. Do objednávky můžete zadat vlastní požadavky (já tam psala ohledně přáníčka, a jak si být jistí, že jsou na správném místě). Všechno klaplo do posledního puntíku. 

Pokud jste typ člověka, který rád dělá druhým radost (ať už s důvodem nebo bez něj), vřele doporučuji. Je to krásný způsob, jak daného člověka potěšit a rozveselit (bez ohledu na vzdálenost). Věřím, že s touto službou nemá tolik lidí zkušenosti a věřte mi, že radost obdarované osoby je zaručená (možná i slzičky štěstí). Řekněte sami: nezahřálo by vás to u srdce? 

Občas je prostě zapotřebí udělat něco nového, veselého, pozitivního, krásného, hřejivého - pro sebe i pro druhé. Rozdávat lásku. Každý si zaslouží prožít něco neočekávaného. Zkrátka a jednoduše - konejme dobro pro své blízké. 

Komentáře

  1. Ty jsi hodná, skvělé doporučení. :)
    Neznám dívku, která by nemilovala květiny.

    OdpovědětVymazat
  2. Květina udělá každé ženě radost, stránku Florea znám a mají skvělou nabídku! :))

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám květiny strašně ráda a moc ráda je dostávám. Ale zároveň je dost děsivé, že tenhle květinářský průmysl je pro životní prostředí úplná pohroma. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Osobně mám s tímto také zkušenosti, ovšem ne úplně tak pozitivní. Objednala jsem kytici růží sestře k narozeninám a jelikož je na mateřské, nechala jsem ji to poslat v den narozenin domů. Celé dopoledne jsem čekala na zprávu, jak je nadšená, jelikož jsem dostala od Florei informace, že bude doručeno mezi 9-11 hodinou. Světě div se, místo SMS od sestry volalo cizí číslo - Florea se zprávou, že kurýr dnes nevyjel a květiny nedoručí a ještě něco dalšího, upřímně si to již nepamatuji, bylo to celkem divné,ale... - nechápu tedy..
    Na druhou stranu se tedy omluvili a doručili květinu větší, než měla být.
    Ovšem i tak, za mě tedy rozporuplné pocity.
    Třeba jestli se znovu rozhodnu, bude zkušenost o něco příjemnější :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je mi líto, ale zase na druhou stranu je dobře, že to nějak odčinili - větší kytice. :-) Snad to příště bude opravdu příjemnější. :-)

      Vymazat
  5. Asi jsem jedina holka na světě... Ale nemám bohužel žádný vztah ke květinám... Možná to je tím, že mám omezený čich :/ Nenapadá tě nějaká rada, jak mít ráda květiny? Nebo alespoň, co tě na květinách přitahuje? 8-) Třeba bys to mohla dat jako příští článek, budu se těšit! 8-)

    OdpovědětVymazat
  6. Awww, miluju květiny, bohužel s tímhle žádnou zkušenost nemám, bydlím ve městě a je tu spoustu možností, kde zakoupit květiny, takže opravdu se to dá využít jen jako náhodné poslání někomu pro radost. Což já nevím, přijde mi to trochu neosobní. :( I já bych byla radši, kdyby mi je někdo předal face to face, než náhodně poslal. :/

    OdpovědětVymazat
  7. To je tak krásná pozornost :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tyjo, takhle dostala kolegyně kytičku až do práce, všichni tiše záviděli... :)

    OdpovědětVymazat
  9. Kvety sú vždy úžasným darčekom; takže ďakujem za tip, zatiaľ mi nikdy neprišlo na um darovať kyticu takýmto spôsobom ❤
    SIMPLY BERENICAFacebook PageREAD ABOUT "DECLUTTER YOUR WARDROBE"

    OdpovědětVymazat
  10. O podobné službě jsem slyšela, ale nikdy nevyužila. Je to milé a hezké gesto a třeba jednou nastane ta chvíle, kdy ji vyzkouším i já :)

    OdpovědětVymazat
  11. Musím říct, že už i já jsem několikrát využila služby této firmy. Jelikož bydlím v Anglii, je to jediná šance, jak v určitý den předat mamince květiny. Kdybych bydlela kousek od ní, asi bych koupila živou květinu, v hlíně, protože maminka je má ráda, ale i tímto způsobem jsem ji už párkrát překvapila a radost byla veliká :)

    OdpovědětVymazat
  12. Pěkné. Párkrát už jsem to chtěla udělat, ovšem jsem se k tomu nikdy nedostala. 9ks růží za 210kč , je krásný.
    Rozhodně úžasná záležitost. je třeba dělat radost. :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Já květiny nemusím, ale vypadá to jako dobrá služba :) Tak třeba někdy využiju.

    OdpovědětVymazat
  14. Jeee, já miluju květiny, takže tohle je něco pro mě. Nikdy jsem ale květiny neobjednávala. A vlastně ani mi nikdy žádná na adresu nepřišla. :( :D

    OdpovědětVymazat
  15. Moc hezký a nápaditý dárek jak překvapit bližní :-) určitě se na to podívám.

    OdpovědětVymazat
  16. Naprostý souhlas. Mě takhle květinou překvapil loni přítel, protože byl služebně pryč, tak mi nemohl osobně popřát k narozeninám, tak mi nechal poslat obrovský pugét rudých růží s přáním - a to do práce. No byla jsem úplně hotová od radosti. a také využil Floreu, květiny byly moc krásně.
    .
    Jinak čas od času se cestou z práce stavím v květinářství pro pár jemných bílých kvíteček (chrizamtén) a nějaké dám kamarádce, nějaké mamce a pár si jich nechám ...a to překvapení a radost, že dostanou kytičku jen tak je k nezaplacení. :) Není nad to dělat sobě i druhým radost.

    Měj se hezky
    …ARI
    FB: ARI Drobná
    Blog: ARI Drobná

    OdpovědětVymazat
  17. jééé, tak to hnedka tenhle týden využiju, páč mamka bude mít svátek :D (i když kytičky nerada dostává, páč nesnáší jak usychají :D)
    a rovnou jedny pošlu i sobě. páč si je zasloužím, a mýho přítele to ani nenapadne :DDDD

    OdpovědětVymazat
  18. To je skvělý nápad :) věřím, že udělala velikou radost. Děkuji za tip. Třeba někdy využiji :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥