Co si ještě můžeš přečíst?

Osud je jedna velká náhoda

Stal se zázrak a já jsem se na začátku června ocitla na dovolené u moře, ačkoliv jsem byla smířená s tím, že letos budu cestovat jen po Česku. Ukázalo se, že věci, které neočekáváme, můžou přijít stejně tak, jako věci, které očekáváme. Osud je jedna velká náhoda a opravdu nikdy nevíme dne ani minuty, co se nám může přihodit. 

rocky coastal waters

Tento článek není zaměřen na dané téma, je to spíš souhrn toho, co se za poslední měsíc v mém životě událo. Zdaleka jsem neměla tolik volného času, abych mohla otevřít Blogger a věnovat se článkům. Podnikala jsem různé výlety s přítelem, zúčastnila se Avon pochodu, ,,rekonstruovala" dvorek, abychom mohli uskutečnit grilování, stěhovala k sobě přítele a zkrátka tak nějak žila, aniž bych měla potřebu otevřít počítač. Zjistila jsem, že televize na stolku je akorát tak prostředkem, na němž se udržuje prach, a aspoň do budoucna vím, že se bez ní obejdeme. Dále jsem zjistila, že orchideji, kterou vždycky odepíšu, náhle vypustí nový výhonek, protože nemám to srdce ji vyhodit. 

Snažím se žít vyrovnaně a vytěžit z každé volné chvíle maximum, protože čas je nenahraditelný, až se občas divím, co všechno zmůžu i po dvanáctihodinové směně. Konečně jsem našla čas vytřídit knížky a prodat je do antikvariátu, stejně tak vytřídit fotky z mobilu, protože co si budeme povídat - jeden velký bordel! -, a konečně jsem si udělala pořádek v papírech a po dvou letech si je přinesla/přistěhovala k sobě a už konečně nemusím lítat k rodičům. 

Tohle jsou věci, který mi pomůžou, abych se cítila lépe, protože je potřeba zbavovat se toho, co nepotřebujeme a dělat to, co se nám nechce

Viděla jsem miniseriál o Černobylu a mohu jen doporučit. Stejně tak jsem si dokoukala Wentworth, Supergirl, The Handmaids Tale, Game of Thrones, Riverdale a teď hledám něco nového, takže budu ráda za každé Vaše doporučení (mám ještě rozkoukáno Orange is The New Black). A tak nějak jsem si uvědomila, že mám rozečtených pět knížek a nevím, kterou dočíst dřív, tak čtu všechny střídavě. 

Mimo jiné si v hlavě přehrávám to, že život občas musí udělit rány, aby bylo líp. K životu patří všechno zlé i dobré, mezi vším je rovnováha a je třeba mít bilanci. Chci zde na blogu sdílet mnohem víc než doposud, jen mi to nejspíš nějakou chvíli potrvá, tak se mnou mějte strpení, prosím. Děkuji. 

Tak se prozatím mějte a uvidíme se u dalšího článku, který bude co nejdřív, doufám. :-) 

Komentáře

  1. Doporučuju Upíří deníky;) Jen upozorňuju na možnou závislost:)))

    zdraví supice
    www.supice.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  2. V neděli jsem se vrátila z Rumunska a uklidila si celý pokoj. Vyměnila fotky a po dlouhý době vyluxovala i místa, kam se mi běžně prostě nechce. Ten pocit je úžasný!! Dneska ráno jsem si sem nesla snídani a na stole mi sedělo saranče. Asi mám tak hezky uklizeno, že se přišlo podívat.. a stála mu za to ta cesta přes celý dům. :D :D

    OdpovědětVymazat
  3. Život je opravdu nevyzpytatelný a nikdy nevíme, co nám příští minuta přinese – s tím nejde než nesouhlasit.
    Hlavně, že sis dovolenou užila! Ze seriálů ti rozhodně doporučuji Stranger Things nebo Once Upon a Time :)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky doporučuji Stranger things, Once upon a time nebo třeba Suits, i když to je trochu náročnější. :D :)
    Jinak je super, že jste se s přítelem sestěhovali. U mě jako u studentky je to pořád trochu problém, ale snad se to časem taky povede. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Také jsem teď dlouho nebyla na počítači a vůbec mi to nechybělo. :) Koukala jsem, že jsi byla u moře. Určitě to tam bylo super! :)
    Já na filmy nekoukám, takže doporučit bohužel nemohu.
    Také mám teď rozečtenou knížku. Dnes jsem dostala za vysvědčení ještě jednu, takže se těším na ni :) O prázdninách bude dost času na čtení, tak snad jich pár stihnu přečíst.:)

    OdpovědětVymazat
  6. Naprosto souhlasím s tvými myšlenkami. Svět je malý zázrak a občas nechápu, jak je to vlastně všechno možný. Takové drsné "náhody". Blbý je, že jsem se zase ocitla v situaci, kdy nevím, co chci. Tak doufám, že se brzo vyjasní. Nebo najdu něco, co chci. Jinak ze seriálů Good Trouble (spin-off Fosters), Lucifer ♥ a možná Younger (ale momentálně série, co běží mi přijde docela slabá - ale zatím tři díly, tak uvidíme)...a knížky jsou super!

    OdpovědětVymazat
  7. Článe se mi krásně četl, úplně jsem se přitom musela začít usmívat a jsem za to moc ráda, protože jsem právě k sobě psala něco, co mi zrovna úsměv nevytvořilo, takže tohle bylo hezké nakopnutí a připomenutí, co je v životě důležité a hlavně co se děje teď!
    Naše domácnost by se bez televize taky klidně obešla, takže až tahle jednou doslouží bude na zvážení, jestli si vůbec pořídíme novou, v tomhle tě úplně chápu.
    Kytka a já - to je pohroma :D Ačkoliv se hodně snažím, tak málokterou udržím naživu.
    Přeju krásné léto a mnoho slunečných zážitků.

    OdpovědětVymazat
  8. Tohle byl tak hezky oddechovej článek :) Třídění papírů mě taky čeká, nehledě na ty šuplíky u stolu, achjo :D

    https://thewaybya.webriter.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Jen žij, vždyť žití mimo online svět je nejvíc, co ti život může dát! Za to není třeba se ospravedlňovat :) Stihla jsi toho dost, mně chybí dokoukat právě Handmaid´s tale..

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥