Co si ještě můžeš přečíst?

Nenechte strach z neúspěchu zhatit Váš další růst

Byla to jen otázka času, kdy se pokusím o něco nového a mně neznámého. Kdysi v minulosti jsem se pokoušela o nový začátek právě v tomto odvětví, ale strach z neúspěchu zhatil můj růst, takže ještě dřív, než něco začalo, to skončilo. 

person using laptop computer beside aloe vera

Díky jedné dívce jsem si řekla, že to zkusím, protože mě pouhým dotazem popostrčila kupředu. Chci se rozvíjet dál a především jinde, než je blog.cz. Potřebovala jsem větší změnu, která by měla hlubší smysl. Nikdy není pozdě začít, ale důležité je si uvědomit důvody. 

Tentokrát jsem strach překonala a díky tomu jsem si poradila i se vzhledem, nad kterým jsem v minulosti složila ruce do klína a řekla si, že to nemá cenu, protože to neumím a nevyznám se v tom. Jenže teď jsem fakt chtěla a věřila, a jak to dopadlo? 

Nejspíš dobře, když čtete tento článek. Dala jsem šanci něčemu, čeho jsem se bála, co se mi nelíbilo, co mi nešlo (ještě to není zdaleka dle mých představ, ale dejte mi čas, dopiluji to). 

Budu nadále psát optimistické, motivační a inspirující články s dávkou energie. Jen na jiné adrese než doposud. 

Tady je můj nový začátek. Můj nový blog. Mé novorozeně. Doufám, že se tu budete cítit příjemně, jako na mém bývalém blogu a stejně tak doufám, že se budou cítit příjemně i nově příchozí čtenáři. 

Nenechte strach z neúspěchu zhatit Váš další růst. 

Komentáře

  1. Když jsem četla na tvém stories, že bude nějaká změna ohledně blogu, myslela jsem si, že přestoupíš. Nedivim se ti. Vítám te v tomto novem prostředí a přeji jen to nejlepší, ať se ti zde líbí a mas spoustu spokojenych čtenářů. Samozřejmě sem budu chodit :-)

    OdpovědětVymazat
  2. design blogu me zaujal hned :) je skvely. ja se porad hledam. a mam pocit ze mam nejaky divne naprogramovany blog :( nektera schemata mi ani nefunguji poradne a ze vzhledu jsem chvili nadsena, pak zas spatna :( koolikrat nad tim stravim x hodin a je to k nicemu .. ale ten tvuj je minimalisticky, takovy jak bych si ho prala tak ho mas :)

    OdpovědětVymazat
  3. Osobně se mi takové jednoduché designy blogů moc líbí, takže dobrá práce a přeji ti, aby se ti tady dobře psalo a blog tě naplňoval :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá to dobře :). Přeji hodně štěstí do nového začátku, určitě to půjde. Také jsem měla strach přejít, ale spíš z toho, že ztratím čtenáře - ani já dříve neměla ráda blogspot skrze psaní komentářů. Ale jsem ráda, že jsem přešla. A světe div se, čtenářů mám více ;). Jinak děkuji moc za krásný komentář u mého článku, jsem ráda, že to vidíš stejně :).

    OdpovědětVymazat
  5. Ke změně serveru jsem se sama odhodlávala dva roky, takže ty obavy zcela chápu, a první měsíce byly opravdu náročné, než se čtenáři naučili chodit na nový blog. Věřím však, že kdo tě rád četl na Blog.cz, ten si tě najde i zde. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Chtít a moci...
    to musí být nádherné!
    Držím palce ať to vyjde! :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Držím palce, ať ti blogspot dělá radost. Já jsem na něj přešla v roce 2014 a od té doby jsem nikdy nelitovala. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji vám za vaši přízeň. Těším se na vás u příštího článku. ♥